Kurşunlu'dan Çalımbay'a sert sözler: "Türk kalecilere antipatisi var"

25.05.2020 - 17:47 | Son Güncellenme: 25.05.2020 - 17:47

Beşiktaş'ın eski kalecisi, genç teknik direktör Ramazan Kurşunlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Kurşunlu, Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Balıkesirsporlu Rahmi Anıl Başaran hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ramazan Kurşunlu, "Rahmi Anıl Başaran çok güçlü bir oyuncu, oyunu çift yönlü oynayabilen bir futbolcu. Rahmi Anıl altyapıda çok iyi eğitim almış fakat oyun bilgisinde bazı sıkıntılar var, onu da atlatabilir. Trabzonspor geleceğe yönelik bir transfer yaptı. İki taraf için de hayırlı olsun." dedi.

'Çalımbay'ın Türk kalecilere antipatisi var'

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın kendisine çok fazla şans vermediğini belirten Kurşunlu, "Türk kalecilere sahip çıkılması lazım. Şu anda ülkemizde genç kalecilerimize şans veriyoruz. Umarım böyle devam eder. Beşiktaş'ta Lucescu, Vicente del Bosque ve Rıza Çalımbay ile çalıştım. Lucescu ve Vicente del Bosque ülke futboluna beni kazandırmak için oynatırken, Rıza Hoca beni oynarken geldi ve kesti. Gelişimime de o dönem engel oldu. Rıza Hoca gittiği takımlarda ne yazık ki yabancı kaleciler transfer ediyor, bunun da örneklerini görüyoruz. Rıza Hoca'nın Türk kalecilere karşı antipatisi vardı. Cordoba, Muslera ve Mondragon gibi kalecilere saygım sonsuz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler