(ÖZET) Beşiktaş - Wolves Maç Sonucu: 0-3

23.07.2022 - 21:15 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 08:49

İspanya kampının ilk maçında Premier Lig ekibini Wolverhampton ile karşılaşan Süper Lig ekibi Beşiktaş, karşılaşmadan 3-0'lık yenilgi ile ayrıldı. İşte detaylar...

(ÖZET) Beşiktaş - Wolves Maç Sonucu: 0-3

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıkları için 2. etap kampını İspanya'da gerçekleştiren Beşiktaş, kampın ilk maçında Premier Lig ekibi Wolverhampton ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, karşılaşmadan 3-0'lık skorla yenilgi ile ayrıldı. İşte maça dair tüm detaylar...

İlk gol Ersin'in hatasından geldi

Karşılaşmanın 15. dakikasında hücum hazırlığına başlayan Beşiktaş'ta savunmanın tekrar geriye döndüğü top kaleci Ersin Destanoğlu'na geldi. Ersin'in topu kontrol etmek isterken ayağında sekmesi sonrası baskı kuran Wolverhampton oyuncusu Raul Jimenez, topu kazanır kazanmaz ağlara göndererek ilk golü atmayı başardı.

İkinci gol hızlı geldi

Wolverhampton, karşılaşmanın 29. dakikasında sağ kanattan hızlı hücuma çıktı. Podence, ceza alanı içine gelen ortayı düzgün kontrol etti ve sert şut çekerek durumu 2-0'a getirmeyi başardı.

Podence - Neto A.Ş.

İlk yarının bitmesine dakikalar kala Wolves'in 26 yaşındanki Portekizli kanat oyuncusu Podence, ceza alanı çizgisine gelir gelmez araya koşan Neto'yu gördü. Neto, topu kontrol ettikten sonra kaleci Ersin'i çalımladı ve boş kaleye attığı golle 40. dakikada İngiliz ekibini 3-0 öne geçirmeyi başardı.

İlk yenilgi

Yeni sezon hazırlıklarında 4. karşılaşmasına çıkan Beşiktaş, ilk yenilgisini Wolves'e karşı aldı. Siyah-Beyazlılar, ilk maçta Werder Bremen'i 2-1 mağlup ederken ikinci karşılaşma olan Viktoria Plzen maçından ise 0-0 beraberlikle ayrıldı. Kartal, üçüncü hazırlık maçında ise Alman ekibi Mainz'i 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler