Kurtuluşu yok, Pereira yolcu! Yeni hoca için rakip Beşiktaş...

14.12.2021 - 13:10 | Son Güncellenme: 14.12.2021 - 13:55

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe’de Vitor Pereira, Beşiktaş derbisi dahil, 3 maçı da kazansa gönderilecek. Yönetim Slaven Bilic’i getirmeyi planlıyor.

Kurtuluşu yok, Pereira yolcu! Yeni hoca için rakip Beşiktaş...

AYGÜN ÖZİPEK-AJANSSPOR

Fenerbahçe’ye dönüşü şaşkınlık yaratan ancak sezona iyi bir giriş yaptığı için sarı lacivertli camiayı umutlandıran Vitor Pereira, Gaziantep FK yenilgisi sonrası bir kez daha topun ağzında. Kamuoyu, Portekizli teknik adamla devam edilip edilmeyeceğini merak ediyor.

Yönetim iddialara sessiz kaldı

Yukatel Kayserispor maçı sonrası da görevine son verileceği iddia edilen Pereira’nın yerine iki gün önce Vavacars Fatih Karagümrük’ten ayrılan Francesco Farioli’nin geleceği de haberlere yansımıştı. Fakat bu iddiaları yalanlama ihtiyacı duymayan Fenerbahçe yönetimi, Pereira ile devam etti.

Trabzon’un ikramını geri çevirdi

Trabzonspor’un Fraport TAV Antalyaspor karşısında haftasonu ilk yenilgisini almasından sonra puan farkını 9’a düşürerek umut tazeleme şansı doğan Fenerbahçe, bu fırsatı Gaziantep’te kullanamadı ve liderle fark yine 12 puanda kaldı.  Vitor Pereira, 3-2'lik yenilgi sonrası bir kez daha sosyal medyada, gönderilmesi talebiyle trend topic oldu.

‘Mesut Özil, Pereira’yı sildi’

Gaziantep karşısında skoru 1-1’e getiren golü atan Mesut Özil’in sevinci de Pereira ile köprüleri attığı şeklinde yorumlandı. Özil, kollarını açarak bekleyen Pereira’yı pas geçip takım arkadaşlarıyla attığı golü kutladı. Bu hareket de “Özil, Pereira’yı sildi” yorumlarına neden oldu. Peki Ali Koç yönetimi ne yapacak?

Beşiktaş derbisi de kurtarmayacak

Beşiktaş derbisi Vitor Pereira’nın kaderini değiştirmeyecek. Aldığımız bilgilere göre Pereira, derbi kazanılsa dahi gönderilecek. Portekizli teknik adamın ikinci Fenerbahçe macerası en fazla devre arasına kadar sürecek. Yönetim Portekizli hocanın üzerini çizdi.

Hedef Ocak’ta Slaven Bilic

Pereira giderse yerine kim gelecek? Akla boşa çıkan Francesco Farioli gelebilir. O da bir seçenek ancak yönetimin listesinde ilk sırada eski Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic var. Özetle, derbi dahil, Pereira kalan maçlarda üçte üç de yapsa yolcu. Ocak’tan yeni hocanın Bilic olması bekleniyor.

Bilic Beşiktaş'ın da listesinde

Bu arada Slaven Bilic, teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın da teknik direktör adayları arasında. Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı yaptığı açıklamada, "Bilic de hala adaylardan birisi diyebilirim” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler