Kuruluş Osman dizisi 37. bölüm izle

09.12.2020 - 17:49 | Son Güncellenme: 09.12.2020 - 18:08

ATV'nin dizisi olan Kuruluş Osman dizisi, reytinglerde birinci sırayı aldı bırakmıyor. Dizinin yayınlanması ile birlikte bazı izleyiciler ilk bölümleri izlemek için araştırma yapıyor. Kuruluş Osman 2. sezon 37. bölüm izle, youtube Kuruluş Osman 37. bölüm izle gibi araştırmalar yapmaya devam ediyorlar. Peki nasıl izlerim? İşte yeni trend olan dizi hakkında tüm detaylar... Oyuncu kadrosunda kimler var, 37. bölümde neler oldu, son bölüm özeti ve replikleri izle! Tüm detaylar haberimizde...

Kuruluş Osman dizisi 37. bölüm izle

VİDEO BÖLÜM İZLE | KURULUŞ OSMAN DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN LİNK VE VİDEO HABERİMİZE EKLENDİ. HABERE DEVAM EDEREK İZLEYEBİLİRSİNİZ.

 

Dizinin konusu nedir?

Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyarete gider. Maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar. Amcası Dündar Bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.

 

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Burak Özçivit-Osman

Saruhan Hünel-Alişar

İsmail Hakkı Ürün-Samsa

Özge Törer-Bala Hatun

Abdül Süsler-Kalanoz

Ragıp Savaş-Dündar

Alma Terziç-İsodora

Ayşegül Günay Demir-Zöhre

Nurettin Sönmez-Bamsı

Seda Yıldız-Şeyh Edebali

Senin için hazırladığımız haberler