Kutlu: "Bu maçı kazanmak kolay değil"

20.02.2021 - 18:35 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 18:39

Denizlispor, Süper Lig'in 26'ncı haftasında evinde Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Denizlispor Denizlispor teknik direktörü Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kutlu: "Bu maçı kazanmak kolay değil"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’de 27. hafta maçında Yukatel Denizlispor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadele kazanan 1-0’lık skorla ev sahibi Yukatel Denizlispor oldu.

Karşılaşma sonrası Denizlispor teknik direktörü Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.

 

Kutlu "Bugünkü maç çok ayrı bir maçtı. Gençlerbirliği maçı psikolojik olarak önemli bir maçtı bizim için. Oyuncularım bu maça çok iyi hazırlandılar. İlk yarıda çok net pozisyonlar girdik, skoru artırabilirdik. Hafta içi çalıştığımız gibi bir gol bulduk. Oyuncularım da uyguladılar sahada. Tek pozisyon verdik rakibimize. Oyuncularımı kutluyorum. Bu maçı kazanmak kolay değil. Geçen hafta kötü bir mağlubiyet almıştık. Oyuncularıma güvendiğimi hep söylüyorum." ifadelerini kullandı.

28. haftada oynanacak zorlu Beşiktaş mücadelesine de değinen tecrübeli teknik adam Kutlu "3-4 maç seri yapmamız lazım ki alt taraftan kurtulalım. Beşiktaş önemli maç. Beşiktaş kazanan bir takım. Bizim oradan iyi bir netice ile dönmemiz sürpriz sayılmaz. Ahmet'in inşallah önemli bir şeyi yoktur. Ligin 2. yarısında transfer yapılan bir oyuncu. Şu an biraz korkmuş, doktorumuz da muayene edemedi. İnşallah bir şeyi yoktur." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler