Kuzeyin oğlu, gollerini atmaya devam ediyor!

01.02.2020 - 23:32 | Son Güncellenme: 01.02.2020 - 23:32

Trabzonspor Fenerbahçe maçı Sörloth golü izle! TFF Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Peki maç kaç kaç bitti, golleri kim attı? TS FB maç özeti ve golleri...

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Alexander Sörloth, gollerine devam ediyor. Süper Lig'de gol krallığı sıralamasında lider durumdaki Sörloth, takımının Fenerbahçe'yi konuk ettiği mücadelede de durumu eşitleyen golü kaydetti.

TFF Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Sarı - lacivertli takım maçın henüz 47. saniyesinde Kruse'nin golüyle 0-1 öne geçerken, buna yanıt bordo - mavililerin golcüsü Sörloth'dan geldi. Ekuban'ın ara pasında topla buluşan Sörloth, sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1'e getirdi.  Beşiktaş ve Galatasaray'a golünü atan Sörloth, Fenerbahçe'yi de boş geçmedi.

Norveçli futbolcu, bu golüyle beraber Süper Lig'de 16. golünü atmış oldu. Bu sezon çıktığı 19 maçta 16 gol 5 asist kaydeden Sörloth, oynadığı futbolla beğeni toplamaya devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler