Kylian Mbappe, Arda Güler'e hayran kaldı

01.08.2024 - 11:28 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 11:42

İspanya Ligi takımlarından Real Madrid'in Fransız yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, Milan ile oynanan karşılaşmada Arda Güler'e hayran kaldı. İşte detaylar.

Kylian Mbappe, Arda Güler'e hayran kaldı

AJANSSPOR-HABER

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in yeni transferi Kylian Mbappe, ABD'nin Illinois eyaletinin Chicago kentindeki Soldier Field Stadyumu'nda Milan ile oynanan ve 1-0 kaybedilen karşılaşmada Arda Güler'in performansına hayran kaldı.

"Arda Güler'i çok iyi gördüm"

DefansaCentral'da yer alan habere göre; Fransız yıldız Mbappe, Milan maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Arda Güler'i çok iyi gördüm. Beni Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) da etkilemişti. Tam bir Real Madrid futbolcusu" ifadelerini kullandı.

Mbappe'nin Atalanta maçına hazır olması bekleniyor

Henüz Real Madrid ile antrenmanlara başlamayan Kylian Mbappe'nin, 14 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00'de Atalanta ile oynanacak UEFA Süper Kupa finaline kadar hazır olması bekleniyor.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti de, Milan maçı sonrası Kylian Mbappe hakkında konuştu. Ancelotti, "Amacımız oyuncuları mümkün olduğu kadar fiziksel olarak iyi hazırlamak.

"Mbappe ve Endrick'i beş günde adapte edemeyiz"

Şu anda sadece gençlere yönelik taktiksel çalışmalar yapıyoruz. Yeni oyunculara uyum sağlamamız lazım ama bunu yavaş yavaş yapacağız. Mbappe ve Endrick'i beş günde adapte edemeyiz" dedi.

Kylian Mbappe, PSG ile sözleşmesinin bitmesinin ardından Real Madrid ile 2029 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler