Kylian Mbappe inanılmaz serveti reddetti!

Özgür Koç
01.03.2024 - 15:19 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 15:25

Paris Saint Germain ile 7 yıllık macerasını sonlandıracağını açıklayan ve Real Madrid'e gideceği ileri sürülen Kylian Mbappe'nin servet değerindeki transfer teklifini reddettiği ortaya çıktı.

Kylian Mbappe inanılmaz serveti reddetti!

AJANSSPOR - HABER

PSG'nin yeni sözleşme için tekliflerini geri çeviren Fransız yıldız Mbappe'nin Real Madrid'e gideceği iddiaları gündeme gelirken başka dünya devinin de yıldız futbolcuyu transfer etmek için devreye girdiği ortaya çıktı.

Manchester United kesenin ağzını açtı

Önümüzdeki yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek ve Premier Lig'deki şampiyonluk hasretini bitirmek son vermek isteyen Manchester United'ın Kylian Mbappe için keseyi açacağı iddia edildi.

500 milyon euroluk teklifi reddetti

İngiliz basınında çıkan habere göre Kırmızı şeytanlar, 200 milyon euroluk imza parası olmak üzere 5 sezon için toplam 500 milyon euroluk teklif yaptı. Fransız futbolcunun ise bu servet değerindeki teklifi reddettiği ve yeni sezonda Real Madrid'de forma giyeceği belirtildi.

180 milyon Euro'ya transfer olmuştu

Kylian Mbappe, PSG formasıyla bu sezon 32 maça çıkarken 32 gol ve 7 asistlik katkı sağladı. Ligue 1 ekibi, 25 yaşındaki Fransız yıldız için 2018-19 sezonu başında Monaco'ya 180 milyon euro ödemişti. Daha önce de Real Madrid'e gideceği iddia edilen Mbappe, 2022 Mayıs'ta PSG ile olan sözleşmesini yenilemişti 

Senin için hazırladığımız haberler