Kylian Mbappe, PSG'ye rest çekti! Real Madrid...

İsa Kethüda
30.08.2021 - 20:16 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 20:20

Transfer haberleri... Fransa Ligi takımlarından Paris Saint-Germain forması giyen Kylian Mbappe, Real Madrid'e transfer olabilmesi için kulübüne 48 saat süre verdi.

Kylian Mbappe, PSG'ye rest çekti! Real Madrid...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain forması giyen Kylian Mbappe, kulübüyle sözleşme yenilememe kararı aldı. İşte nedeni...

Sözleşme yenilemem kararı aldı

Tele Football sitesinde yer alan habere göre; Real Madrid ile transfer görüşmelerini sürdüren Fransız yıldız Kylian Mbappe, PSG ile olan sözleşmesini yenilememe kararı aldı.

48 saat süre verdi

22 yaşındaki forvet oyuncu, kulübünün 48 saat içinde transfere izin vermemesi durumunda 30 Haziran 2022'de Real Madrid'e ücretsiz olarak transfer olacağını açıkça yönetime bildirdi.

PSG teklifi reddetmişti

Bilindiği üzere İspanyol devi Real Madrid, Mbappe için Fransız ekibine 160 milyon Euro'luk bir teklif yapmış ancak bu teklif reddedilmişti. 

Real Madrid vazgeçti iddiası

Sky Sports'ta yer alan habere göre ise Real Madrid, yaptıkları teklife PSG'nin zamanında cevap vermemesi üzerine Kylian Mbappe transferinden vazgeçti. 

PSG kariyeri

2018 yılında Monaco'dan 145 milyon Euru bonservis bedeliyle PSG'ye katılan Mbappe, çıktığı 175 maçta 135 gol ve 63 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler