Kylian Mbappe, Real Madrid'den sonra gideceği takımı açıkladı

Cem Ergün
28.05.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 29.05.2024 - 00:13

Paris Saint-Germain serüveninin ardından yeni durağının Real Madrid olması beklenen Kylian Mbappe, bir sonraki transfer olacağı takım hakkında ipucu verdi.

Kylian Mbappe, Real Madrid'den sonra gideceği takımı açıkladı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fransız yıldız Kylian Mbappe, Sky'a konuştu. Real Madrid'e transfer olmak üzere olan Kylian Mbappe, kariyerinde bir sonraki durağı hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Paris'e veda etti

Paris Saint-Germain forması giyen Kylian Mbappe, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Paris ekibiyle 1 yıllık sözleşme uzatma opsiyonunu kullanmayacağını açıklayarak kulüpten ayrılacağını duyurmuştu.

Real Madrid transfere gün sayıyor

İsmi yıllardır Real Madrid ile anılan Mbappe, sonunda bu yaz İspanyol ekibini yolunu tutmaya hazırlanıyor. İspanyol devini, Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Fransız golcünün transferini resmi olarak duyurması bekleniyor.

"Bir gün İtalya'ya gidersem Milano'ya giderim"

Sky'a açıklamalarda bulunan Kylian Mbappe, "İtalyan futbolu mu? Ne olacağını asla bilemezsiniz. Her zaman şunu söylüyordum: Bir gün İtalya'ya gidersem Milano'ya giderim." dedi.

Sözlerine devam eden Mbappe, "Çocukken AC Milan'ın büyük bir hayranıydım ve Serie A'yı, her Milan maçını izliyorum. Tüm ailem büyük bir Milan hayranıdır." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler