Kylian Mbappe ve Usain Bolt'un 100 metre yarışından üzücü haber

10.06.2024 - 10:59 | Son Güncellenme: 10.06.2024 - 11:17

Fransız milli futbolcu Kylian Mbappe ve tarihin en hızlı insanı olan Jamaikalı atlet Usain Bolt arasında yapılması planlanan 100 metre yarışına üzücü engel...

Kylian Mbappe ve Usain Bolt'un 100 metre yarışından üzücü haber

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fransız yıldız futbolcu Kylian Mbappe ve Jamaikalı eski sprinter Usain Bolt arasında yapılması planlanan 100 metre yarışı, sakatlık sebebiyle ertelenmek zorunda. Detaylar...

Bolt'tan, Mbappe'ye meydan okuma

Eski Olimpiyat ve dünya şampiyonu olan Jamaikalı atlet Usain Bolt, geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü futbolcu Kylian Mbappe'ye 100 metre yarışında meydan okudu.

"Hiç şansım olmadığını düşünüyorum"

Bugünlerde Real Madrid'e transferiyle gündemden düşmeyen Kylian Mbappe ise, Bolt'un meydan okumasını kabul ettiğini duyurdu. Mbappe açıklamasında, "Usain Bolt'a karşı hiç şansım olmadığını düşünüyorum. Onun da dediği gibi hiç şansım yok. Ama yarışmak eğlenceli olabilir. Eğer ikimizin de vakti varsa neden olmasın. Sonuçtan pek bir şey beklemiyorum" ifadelerini kullandı.

Ancak sporseverleri heyecanlandıran bu meydan okuma, Usain Bolt'un yaşadığı sakatlık sebebiyle ertelenmek zorunda.

Usain Bolt'tan üzücü haber

ispanya basınından Marca'da yer alan habere göre; Usain Bolt'un, her yıl UNICEF'e bağış toplamak amacıyla düzenlenen yardım maçında aşil tendonu koptu.

Rekorların adamı

Öte yandan 2017 Dünya Atletizm Şampiyonası'nın ardından emekliye ayrılan Jamaikalı atlet Usain Bolt, erkekler 100 metrede 9.58 ve 200 metrede 19.19'luk dereceleriyle dünya rekorlarını elinde tutuyor.

54 gole katkı verdi

Sezonun sona ermesiyle birlikte Paris Saint-Germain'den ayrılarak Real Madrid'e transfer olan Kylian Mbappe ise geçtiğimiz sezon 48 maçta forma giydi. Golcü futbolcu bu maçlarda 44 gol ve 10 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler