Kylian Mbappe'den yeni sözleşme açıklaması: "Hâlâ düşünüyorum"

23.01.2021 - 15:29 | Son Güncellenme: 23.01.2021 - 15:48

Fransa Ligue 1 haberleri… Fransa Ligue 1 devlerinden Paris Saint-Germain’in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, cuma günü Montpellier maçının ardından yaptığı açıklamada yeni sözleşme için hala düşünme aşamasında olduğunu belirtti. Kylian Mbappe Paris Saint-Germain’de kalacak mı? Kylian Mbappe Paris Saint-Germain’de kaç gol attı? Detaylar haberimizde…

Kylian Mbappe'den yeni sözleşme açıklaması: "Hâlâ düşünüyorum"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fransız süper yıldız Kylian Mbappe, cuma günü Ligue 1'de kendisinin de iki gol attığı, Paris Saint-Germain’in Montpellier'i 4-0 mağlup ettiği maçın ardından geleceği hakkında Telefoot TV kanalına açıklamalarda bulundu.

Mbappe yaptığı açıklamada, Paris Saint-Germain ile yeni bir sözleşmeyi kabul edip etmeme konusunda hala düşündüğünü belirtti.

22 yaşındaki genç yıldız, "Uygun bir sözleşme için kulüp ile görüşüyoruz. Bu durumu düşündüğümü söyledim. Örneğin, bir sözleşme imzalayıp bir yıl sonra buradan ayrılmak istemiyorum çünkü, eğer imzalarsam, bu Paris Saint-Germain ile uzun vadeli bir sözleşme olacak.” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Fransız futbolcu, "Burada çok mutluyum. Her zaman çok mutlu oldum. Taraftarlar ve kulüp bana hep yardımcı oldular ve sırf bunun için bile her zaman minnettar olacağım” dedi.

Yıldız oyuncu, "Ama önümüzdeki yıllarda ne yapmak istediğimi, nerede olmak istediğimi düşünmek istiyorum. Üzerine düşündüğüm konu bu" diyerek sözlerini noktaladı.

Mbappe, 2017 yılında Monaco’dan Paris Saint-Germain’e 180 milyon Euro’ya transfer olmuştu.

Öte yandan genç yıldız, Paris Saint-Germain kariyerinde oynadığı 147 maçta 106 gol atarken, 59 da asist kaydetti.

Bu sezon ise 23 maçta forma giyen genç forvet, 16 gol 9 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler