Kylian Mbappe'nin Moldova maçındaki hareketi olay oldu!

23.03.2019 - 14:58 | Son Güncellenme: 23.03.2019 - 17:58

Kylian Mbappe'nin Moldova maçındaki hareketi olay oldu!

EURO 2020 Elemeleri H Grubu ilk maçında Moldova'ya konuk olan Fransa 4-1 galip gelirken maçın son anlarında Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin ceza sahası içinde kendisini yere atarak hakemi kandırmaya çalışması Avrupa'da gündem oldu.

A Milli Takımımızın da yer aldığı EURO 2020 Elemeleri H Grubu’nda, Fransa sahasında ağırladığı Moldova’yı 4-1 mağlup ederken Kylian Mbappe’nin ceza sahası içinde hakemi kandırmak için kendisini yere attığı pozisyon maç sonunda tartışmalara neden oldu.

Fransa’ya galibiyeti getiren golleri Antoine Griezmann, Raphael Varane, Oliver Giroud ve Kylian Mbappe kaydederken Moldova’nın tek golü ise Vladimir Ambros’tan geldi.

Karşılaşmanın uzatma anlarında topla birlikte ceza sahası içine giren 20 yaşındaki Mbappe, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda bir anda kendisini yere bıraktı.

Pozisyonun ağır çekimi izlendiğinde Moldova kalecisi Alexei Koselev’in Mbappe’ye herhangi bir teması olmadığı görülürken Fransız futbolcu hakemi kandırmaya yönelik hareketi nedeniyle sarı kart gördü.

Pozisyonla ilgili Twitter’da birçok paylaşım yapılırken “Mbappe’nin kendini yere atması utanç verici” ifadeleri kullanıldı. Bir başka kullanıcı ise “Mbappe bu hareketiyle kırmızı kartı bile hak ediyor. Hakemin zekasına saygı duymuyor” yorumunda bulundu. (Skor Sözcü)

Senin için hazırladığımız haberler