Kylian Mbappe'nin tecavüz soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı: Telefonlar kutuya koyuluyor

17.10.2024 - 11:02 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 11:32

La Liga ekibi Real Madrid'in Fransız yıldızı Kylian Mbappe hakkındaki tecavüz ve cinsel saldırı suçlamalarının ardından sosyal medya fenomeni Julia Franzen'in açıklamaları dikkat çekti.

Kylian Mbappe'nin tecavüz soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı: Telefonlar kutuya koyuluyor

AJANSSPOR - HABER

Kylian Mbappe geçtiğimiz günlerde İsveç'in başkenti Stockholm'e gitti. Çarşamba gününden cumaya kadar şehirde kalan Mbappe'nin bu sırada Bank Otel'de kaldığı belirtilirken perşembe akşamı bir kadına tecavüz ettiği öne sürüldü.

Mbappe'nin gittiği gece kulübünde gizli partiler düzenleniyor

Kylian Mbappe'nin Stockholm'de kaldığı sırada Bank Otel'de konakladığı, V isimli gece kulübü ile Chez Jolie adlı restorana gittiği kaydedildi. İsveç gazetesi Expressen ise Mbappe'nin gittiği gece kulübünde gizli özel partilerin düzenlendiğini öne sürdü. Haberde Fransız futbolcunun bu gece kulübüne Bayer Leverkusen oyuncusu Nordi Mukiele ile Çarşamba ve Perşembe gecesi gittiği de belirtildi.

Mbappe tecavüz ve cinsel saldırı ile suçlanıyor

Kylian Mbappe ise Stockholm'de geçirdiği Perşembe akşamında bir kadına tecavüz ettiği yönündeki iddialar ile gündeme geldi. Stockholm Savcılığı ise Fransız oyuncu hakkındaki tecavüz ve cinsel saldırı haberleri hakkında "Stockholm'de meydana gelen bir tecavüz olayıyla ilgili medyada çıkan haberlerin ardından savcılık, polise bir tecavüz ihbarı ulaştığını teyit edebilir." dedi.

İlgini Çekebilir
Savcılık doğruladı: Kylian Mbappe hakkında tecavüz soruşturması!
Habere Git

Partilere yalnızca listede yer alan isimler katılabiliyor

Sosyal medya fenomeni Julia Franzen ise Kylian Mbappe hakkındaki suçlamalar sonrası yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Mbappe ile benzer partilere gittiğini belirten 34 yaşındaki fenomen bu partilerde telefonunu bir kutuya koyması için zorlandığını söyledi. İsveç basını için açıklamalarda bulunan Franzen, bu tür partilerin davetli listelerine yalnızca 'iyi görünümlü ve hoş bir kişiliğe sahip' kişilerin eklendiğini ifade etti.

"Özel davetli listesinde sıranızı beklemek zorundasınız"

Aktarılan bilgilere göre Kylian Mbappe ve arkadaşları V adlı gece kulübünde özel bir oda kiraladı. Partiye 30 kişinin davet edildiği ve davetlilerin çoğunun kadın olduğu belirtildi. Özel gece kulübünün internet sitesinde ise tanıtım için şu sözlere yer verildiği ifade edildi: "Kendinizi ünlüler, zengin erkek ve kadınlar ile abartılı kıyafetler giymiş muhteşem genç hanımlarla çevrili bulacaksınız. Tabii ki içecekler pahalıdır fakat içeceklerinizin aksine buraya parayla giremezsiniz. Özel davetli listesinde sıranızı beklemek zorundasınız."

Mbappe, İsveç'e 'deşarj' olmak için gitti

La Parisien ise Kylian Mbappe'nin İsveç ziyaretinin amacının Real Madrid'de geçirdiği yoğun sezonun ardından 'deşarj' olmak olduğunu belirtti.

İlgini Çekebilir
Tchouameni'den Mbappe'ye destek!
Habere Git

Polisler kıyafetlere el koydu

Kylian Mbappe, Cuma günü Stockholm'den özel jet ile ayrıldı. Bir diğer İsveç kaynağı Expressen tarafından aktarılan bilgilere göre ise mağdur olduğu iddia edilen kadın yapılan tıbbi muayene sonrası Pazar günü Mbappe hakkında şikayette bulundu. Pazartesi günü, şüpheli olay yerine giden müfettiş ve adli tıp birimi uzmanlarının delil olarak çok sayıda giysiye el koyduğu belirtildi.

"Haklı gerekçelere dayanan şüpheler var"

Aftonbladet ve SVT ise Kylian Mbappe hakkındaki suçlamalar için futbolcuya karşı haklı gerekçelere dayanan şüpheler olduğunun altını çizdi.

"Bu iddialar tamamen yanlış ve güvenilmez"

Kylian Mbappe'nin çevresi, futbolcuya yönelik herhangi bir suçlamanın bulunmadığını söyledi. AFP haber ajansına konuşan Mbappe temsilcileri, iddiaları 'iftira niteliğinde bir söylenti' olarak nitelendirdi ve "Bu iddialar tamamen yanlış ve güvenilmez. Bunların yayılması kabul edilemez." dedi.

İlgini Çekebilir
Kylian Mbappe'nin önceliği Ballon d'Or, milli takım değil
Habere Git

"Hiçbir şey bilmiyoruz"

Kylian Mbappe hakkında çıkan haberlere sert bir şekilde karşılık vererek, bunları "yalan haber" olarak niteledi. Ancak Mbappe'nin avukatı Marie-Alix Canu-Bernard daha sonra Fransız BFMTV'ye yaptığı açıklamada, devam eden soruşturma hakkında bilgilendirildiğini söyledi ve şunları ekledi: "Tek söyleyebileceğim şey, utanılacak hiçbir şeyinin olmadığıdır. İkincisi, hiçbir şey bilmiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler