Kyrie Irving: "Boston'ın geleceği çok parlak"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Kyrie Irving: "Boston'ın geleceği çok parlak"

Son 5 Haber

Galatasaray'a kötü haber! İtalyan kulüp Can Uzun transferinde devreye girdi

Toprak Razgatlıoğlu, MotoGP'de sezonun 11. yarışı için Almanya'da piste çıkacak

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, TFF'ye gitti

Fransa'da milli takımın Dünya Kupası yarı final kutlamalarında 1 genç kız hayatını kaybetti

Fas maçında oyuna devam edememişti... Mbappe'den sakatlık açıklaması!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Kyrie Irving: "Boston'ın geleceği çok parlak"
2017 yaz sezonunda Cleveland Cavaliers'tan takas olarak Boston Celtics'in yolunu tutan 26 yaşındaki yıldız oyun kurucu Kyrie Irving, sezonun oynadığı bölümünde gayet iyi performans göstermesine karşın sakatlanıp, sezonu kapatmıştı.
Özellikle gelecek yaz New York Knicks'e gitmeye yakın olduğuna dair yapılan haberler iyice artınca Kyrie Irving konuyla alakalı ESPN'e konuştu.
"Neden Boston'dan ayrılmak isteyeyim?"
All-Star oyun kurucu, "Boston geleceği çok çok parlak bir takım. Buradan ayrılmayı düşünmeye çalışsam bile çok saçma olurdu. New Jersey'li olduğum için aradaki New York Knicks bağlantısını kurmak çok basit. Ama bunların hepsi sadece dedikodu, dedikodu, dedikodu... Boston'dan neden ayrılmak isteyeyim ki?" şeklinde net ifadeler sarf etti.
Kyrie Irving geçtiğimiz sezon sakatlığından dolayı normal sezonda 60 maçta forma giyebildi. Bu 60 maçta ise 24.4 sayı, 3.8 ribaund ve 5.1 asist ortalamaları tutturmuştu.