Kyrie Irving'e hakaret etti! #NBA

10.08.2017 - 15:05 | Son Güncellenme: 10.08.2017 - 15:05

Charles Barkley Köpürdü


Hall of Fame üyesi ve basketbol yorumcusu olan Charles Barkley, Kyrie Irving‘in takas isteği hakkında aklı karışık olanlar arasında. Bazı takipçilerimizin tartıştığı gibi Barkley de 3 kez üst üste finale çıktığı LeBron James‘i ve Cleveland Cavaliers‘ı bırakıp gitmek istemesini anlamakta güçlük çekiyor.

“Şunu söylemek istiyorum. Kyrie’nin durumunu anlayamıyorum. İyi bir takımda olmak istersin ve diğer iyi oyuncularla oynamak istersin. Bu birinci adam olma isteği aptallık. Eğer benim başka müthiş bir oyuncuyla oynama şansım varsa bunu yaparım. Amaç kazanmak. Öncesinde kötü bir takımda birinci opsiyondu, garanti ediyorum bu onun için eğlenceli değildi. Şimdi dünyanın en iyi oyuncusunu mu bırakmak istiyor? Altında kaldığı LeBron’un büyük bir gölgesi varmış. Elbette büyük bir gölgesi olacak. Michael Jordan, Larry Bird yada Shaq gibi oyuncuların büyük gölgeleri olur. Neden başka iyi bir oyuncuyla oynamak istemediğini anlayamıyorum. Bu yolculuğu, başarıları biri ile paylaşmak istersin. Şu an NBA’de belki 3-4 şampiyonluk adayı takım var. Ve eğer onlardan birinde değilsen 7 ay boyunca sadece zaman kaybediyorsun demek. Bu nedenle neden LeBron ile oynamak istemediğini anlayamıyorum. Bakın ben şimdi bile LeBron ile oynamak isterim!”

Kyrie’nin aklında kazanmak dışında sanırsak birinci seçenek olmak şu an önce geliyor. LeBron’un takımdaki geleceğinin belirsizliği onu bu karara iten etkenlerden biri olmuş olabilir. Kyrie bir yere takas edilene kadar onun kararını tartışmaya devam edeceğiz. Bu sürede Cavaliers cephesi ise Kyrie’yi takımda tutmaya çalışacaklarını belirtti. Bu pürüzü çözmek istediklerini belirten yönetimin bunu başarması bir hayli güç gözüküyor.

HerseyNBA

Senin için hazırladığımız haberler