Kyrie Irving'ten takım arkadaşlarına tepki!

13.01.2019 - 19:40 | Son Güncellenme: 13.01.2019 - 19:40

Boston Celtics'in Orlando Magic'e 105-103 kaybettiği mücadelenin ardından takımın 26 yaşındaki yetenekli skorer oyuncusu Kyrie Irving, takım arkadaşlarının son topu kullanma biçimine sinirlendi.

Takımın bir diğer genç ismi Jayson Tatum'ın maçın bitimine saniyelere kala kullandığı şutun girmemesinin ardından saha içinde başta Gordon Hayward olmak üzere arkadaşlarıyla sözlü tartışan Kyrie Irving, maçtan sonra da takım arkadaşları hakkında açıklamada bulundu.

"Şampiyonluk seviyesinde bir takım nasıl olunur bilmiyorlar"

Eleştiri oklarının büyük kısmını takımdaki genç oyunculara yönelten Kyrie Irving, "Takımdaki genç oyuncular, şampiyonluk seviyesinde bir takım olmak için neler yapılması gerektiğini bilmiyorlar. Bunun için her gün yapılacak şeyler var. Eğer onlar şu an şampiyonluk seviyesine gelmenin zor olduğunu düşünüyorlarsa biz NBA finallerine gitmeye çalışırken ne düşünüyorlardı?" dedi.

"Geçtiğimiz sezon herkes daha serbestti"

Geçtiğimiz sezon Doğu finallerinde LeBron Jamesli Cleveland Cavaliers'a son anda elenen Boston Celtics takımı hakkında da konuşan Kyrie Irving, "Geçen sezon bu takımdan herhangi bir beklenti yoktu. Herkes daha rahat ve özgürce oynuyordu. Ancak bu yıl durum farklı. Hepimiz büyük bir beklenti içerisindeyiz. Oyuncular, koçlar, herkes... Herkesin bize dair büyük beklentileri var. Bu güzel bir şey ama şu an biz o beklentileri karşılayacak şeyler yapmıyoruz." ifadelerini kullandı.

Takımın en skorer ismi

2017 yazında Cleveland Cavaliers'tan Boston Celtics'e takas olan Kyrie Irving, bu sezon Boston Celtics formasıyla çıktığı 38 maçta 22.7 sayı, 4.8 ribaund ve 6.4 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler