La Casa De Papel 4. sezonu başlıyor! La Casa De Papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

03.04.2020 - 01:41 | Son Güncellenme: 03.04.2020 - 01:47

İspanyol yapımı soygun ve suç dizisi La Casa De Papel'in 4. yeni sezonu Netflix'te başlıyor. Peki La Casa De Papel ne zaman yayınlanacak? Netflix saat kaçta yayınlayacak? La Casa De Papel'e eklenen yeni karakter var mı? Yeni karakterin adı ne?

La Casa De Papel 4. sezonu başlıyor! La Casa De Papel yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Tüm dünyada fenomen haline gelen İspanyol yapımı soygun ve suç dizisi La Casa De Papel'in 4. yeni sezonu başlıyor. İspanya Merkez Bankası soygunuyla başlayan hikayenin 4. sezonu heyecanla bekleniyor. Netflix'te yayınlanacak La Casa De Papel dizisinin Türkiye'de saat kaçta başlayacağını ve yeni sezon fragmanı sayfamızda...

Uluslararası Emmy Ödülleri, Premios Fénix ve Premios Iris’te En İyi Drama ödülünü kazanan İspanyol yapımı La Casa De Palel’in 4. yeni sezonu 3 Nisan Cuma günü başlıyor. Netflix’te yayınlanan dizinin yeni sezonunda neler olacağı şimdiden merak konusu olurken, dizi takipçileri yayın saatini araştırmaya başladı. Peki La Casa De Papel Türkiye’de saat kaçta başlayacak?

La Casa De Papel 4. sezonu ne zaman saat kaçta başlayacak?

Kadrosunda Alvaro Morte, Ursula Corbero, Pedro Alonso, Alba Flores ve Miguel Herran gibi isimlerin yer aldığı La Casa De Papel’in 4. Sezonu 3 Nisan Cuma günü Türkiye saati ile sabah 10.00’da Netflix’te yayınlanacak.

Konusu

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

Oyuncuları

Úrsula Corberó,
Álvaro Morte
Pedro Alonso
Alba Flores
Rodrigo de la Serna
Miguel Herrán
Jaime Lorente
Itziar Ituño
Esther Acebo
Darko Peric
Najwa Nimri
Hovik Keuchkerian
Enrique Arce
Paco Tous
María Pedraza

Senin için hazırladığımız haberler