Radamel Falcao'lu Rayo Vallecano, İspanya'da istatistikleri altüst etti!

23.12.2021 - 10:16 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 10:58

Galatasaray'dan ayrılarak La Liga'ya giden Radamel Falcao, yeni takımı Rayo Vallecano ile İspanya'da fırtına gibi esiyor.

Radamel Falcao'lu Rayo Vallecano, İspanya'da istatistikleri altüst etti!

Falcao İspanya'da fırtına gibi

Galatasaray'da yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle beklenene veremeyen ve yüksek maliyeti nedeniyle sarı kırmızılı kulübe yük olan Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao yeni takımı Rayo Vallecano ile İspanya'da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Falcao'nun başarısında büyük pay sahibi olduğu Rayo Vallecano, La Liga'da Avrupa'daki takımları geride bırakarak büyük bir başarıya imza attı. Takım La Liga'da 30 puanla 4. Sırada bulunuyor.

Rayo Vallecano evinde yenilmiyor

Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun da forma giydiği Rayo Vallecano ligde harika bir grafik çiziyor. İspanya La Liga'da evinde oynadığı 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Rayo Vallecano, 9 maçta 19 gol atarken kalesinde yalnızca 3 gol görerek bu alanda İspanya ve diğer Avrupa takımlarını gerisinde bıraktı.

Falcao'nun katkısı çok büyük

Radamel Falcao, tecrübesi ve performans olarak katkısı ile Rayo Vallecano'nun başarısında büyük önem taşıyor. Ligde 4. sırada bulunan Rayo Vallecano'nun bu başarılı grafiği sürdürmesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanacak.

10 maçta 5 gol attı

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan bedelsiz olarak İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao, 10 maçta 5 gollük performansla takımına önemli katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler