Rayo Vallecano - Real Sociedad 1-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Feride Kara
02.05.2022 - 00:25 | Son Güncellenme: 02.05.2022 - 00:38

İspanya La Liga'nın 34.haftasında Rayo Vallecano ile Real Sociedad arasındaki maçta Radamel Falcao ve Alexander Sörloth sahneye çıkarak gollere imza attı.

Rayo Vallecano - Real Sociedad 1-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

İspanya La Liga'nın 34.haftasında Rayo Vallecano ile Real Sociedad arasındaki maç 1-1 sona erdi. Gollerin sahipleri ise Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı eski Galatasaraylı Falcao ve eski Trabzonsporlu Sörloth. 

Goller Falcao ve Sörloth'ten

Rayo Vallecano deplasmanına çıkan Real Sociedad, eski Trabzonsporlu oyuncu Alexander Sörloth'un 33. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Maçın ikinci yarısında ise sahneye eski Galatasaraylı Radamel Falcao çıktı. Kolombiyalı yıldız 77. dakikada oyuna girdi ve aynı dakikada golünü attı. Topla ilk buluşmasında ve 56 saniyede ağları havalandıran Radamel Falcao maçın 1-1'lik skorunu belirledi.

Falcao bir ilki gerçekleştirdi

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İspanyol ekibi Rayo Vallaceno'ya katılan Falcao bir ilki gerçekleştirdi. Oyuna girdikten 56. saniye sonra gol atan Falcao İspanya Ligi'nde sonradan oyuna girip en kısa sürede gol atan oyuncu oldu. Bu maçın ardından Rayo Vallecano puanını 41, Real Sociedad ise 56 yaptı.
 

Senin için hazırladığımız haberler