La Liga'nın gözü Süper Lig'de! Resmi teklif yapıldı...

Cem Ergün
26.03.2024 - 18:21 | Son Güncellenme: 26.03.2024 - 18:45

İsmi daha önce Las Palmas ile de anılan Çaykur Rizespor forması giyen Emirhan Topçu'yu bu kez bir diğer La Liga ekibi Getafe'nin transfer etmek istediği yazıldı.

La Liga'nın gözü Süper Lig'de! Resmi teklif yapıldı...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol basınında AS'ta yer alan habere göre; La Liga ekiplerinden Getafe, Süper Lig'de Çaykur Rizespor forması giyen 23 yaşındaki stoper Emirhan Topçu'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İşte detaylar...

Teklif yapıldı

Haber detayında Getafe'nin, Emirhan Topçu için kulübü Çaykur Rizespor'a resmi teklifini sunduğu kaydedildi.

3 yıllık sözleşme

Ayrıca AS'ın haberinde Getafe'nin, başarılı futbolcuyla 3 yıllık bir sözleşmeye imza atmayı planladığı da aktarıldı.

Las Palmas da devrede

Getafe'nin de ilgisinin olduğu aktarılan Emirhan Topçu'yu, bir diğer La Liga ekibi Las Palmas'ın da transfer etmek istediği yazılmıştı. El Chiringuito TV'den Marcos Benito'nun haberine göre Las Palmas'ın, Emirhan ile 4 yıllık bir sözleşme konusunda anlaşmaya yakın olduğu ifade edilmişti.

Bonservis detayı

Haberde Las Palmas'ın, Emirhan Topçu için kulübü Çaykur Rizespor'a 5 milyon Euro artı bonuslar içeren bir teklifte bulunmaya hazırlandığı kaydedilmişti.

Emirhan Topçu'nun istatistikleri

Emirhan Topçu, bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla 27 maçta forma giydi. Tüm maçlara ilk 11'de başlayan Emirhan, 2 asistlik performans gösterdi. 23 yaşındaki stoper bu maçlarda 10 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler