La Roche Posay C vitamini nedir ve ne işe yarar, yan etkileri neler ve fiyatı

01.08.2022 - 00:22 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 18:17

Son zamanlarda sivilce yapılacağı düşünülen La Roche Posay Saf C vitamini merak ediliyor. Nedir, ne işe yarar, nerelerde kullanılır ve fiyatı nedir? İşte kullanım talimatı ve detaylar...

La Roche Posay C vitamini nedir ve ne işe yarar, yan etkileri neler ve fiyatı

AJANSSPOR HABER

Son zamanlarda gündeme en çok düşenler arasına giren La Roche Posay Saf C vitamini nedir ve ne işe yarar gibi aramalar sıklaşmaya başladı. Ayrıca sivilce yapıyor mu ve yan etkileri neler gibi aramalar da sürüyır. İşte La Roche Posay Saf C vitamini hakkında merak edilen tüm detaylar...

La Roche Posay C vitamini ne işe yarar?

La Roche Posay C10 Saf C Vitamini Serumu'nun formülündeki yüksek konsantrasyonda saf C vitamini ciltteki ışıltı kaybı ve kırışıklıklar gibi yaşlanma belirtilerini hedefleyerek cilde ışıltı veriyor. Salisilik asit ise ciltteki pürüzlerin azalmasını sağlayarak cilt dokusunun daha düzenli ve eşit görünmesini sağlıyor.

La Roche Posay C vitamini ne kadar?

637,42TL Sepette +%10 indirimli fiyat 573,67TL Havale ile 17,21TL daha az ödeyin. Kırışıklık oluşumunun engellemesine yardımcı. Salisilik asit ile gözenekleri açmayı sağlar.

La Roche Posay C sivilce yapar mı?

C vitamini sivilce, akne, siyah nokta gibi problemlerin önüne geçerek pürüzsüz bir cilt yüzeyi kazandırıyor. Böylece c vitamini ile deri altındaki hasarları ve dışarıdan gelecek hasarları engelleyebilirsiniz.

La Roche Posay C vitamini bozulur mu?

C vitamini çok dayanıksız bir vitamindir, güneş görse, ürünün formülasyonu kötü olsa hemen bozulur. serin ve karanlık yerde (mesela buzdolabı) saklanmalıdır.

Kullanım talimatı

Sabahları yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Göz çevresiyle temasından kaçının SPF 15'ten daha yüksek korumaya sahip ürünlerle bir arada kullanın. Hafif ve hızlı nüfuz eden bir dokuya sahiptir. Kadifemsi yağsız bir bitiş sunar. İdeal bir makyaj bazıdır.

DOKTOR ONAYI VE REÇETESİZ ASLA SATIN ALMAYINIZ! SAĞLIĞINIZA ZARAR VEREBİLİR! YER ALAN BAZI BİLGİLER laroche posay ÜZERİNDEN ALINMIŞTIR!
 

Saf C Vitamini (L-askorbik asit), C vitamininin en aktif şeklidir. Ancak insan vücudu bu molekülü üretemez. Dolayısıyla cilt dış takviyeye ihtiyaç duyar.

Saf Vitamin C10, etkili içeriklerin mükemmel bir kombinasyonudur.
1. yaşlanma karşıtı etkinliği: 
- Saf C vitamini, Salisilik Asit, Hyaluronik Asit

2. Aktif içeriklerle zenginleştirilmiş formül:
- Nörosensin, Salisilik asit, C Vitamini

hassas ciltlere bile uygundur.

cilt ışıltısını ortaya çıkarmak için tüm cilt tipleri için geliştirilmiş bir bakım ürünüdür.
Ultra hafif dokusu ile karma ciltler için de uygundur:

Senin için hazırladığımız haberler