Lacazette resmen çıldırmış! Beşiktaş'tan istediği rakam ortaya çıktı

06.02.2022 - 10:54 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 12:28

İngiliz ekibi Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki Fransız yıldızın Beşiktaş'tan istediği rakam dudak uçuklattı. Detaylar haberimizde...

Lacazette resmen çıldırmış! Beşiktaş'tan istediği rakam ortaya çıktı

Bir yandan kadro dışı olan Douglas, Jeremain Lens, Fabrice N'Sakala ve Adem Ljajic'ten kurtulmaya çalışan Beşiktaş, gelecek sezonun ilk takviyesini Galatasaray'ın eski oyuncusu Portekizli Gedson Ferdandes ile yaptı.

Kanadalı golcüsü Cyle Larin ile sözleşme yenileme görüşmeleri sonuç vermeyen siyah beyazlılarda, kiralık olan Michy Batshuayi de sezon sonunda Chelsea'ye geri dönecek. Bu nedenle siyah beyazlıların golcü arayışları sürdürüyor.

Lacazette gündeme girdiği gibi çıktı

Son günlerde adı siyah-beyazlı kulüp ile anılan Premier Lig ekibi Arsenal ve Fransa Milli Takımı'nın yıldız ismi Alexandre Lacazette'in gündeme girmesiyle çıkması bir oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş evinde üst üste 4. galibiyet peşinde! Antalyaspor maçı 11'i...
Habere Git

Yıllık 6 Milyon Euro istedi

Fanatik'te yer alan habere göre; İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de bitecek olan 30 yaşındaki oyuncu için yönetim nabız yokladı ancak Fransız yıldız yıllık 6 milyon Euro talep etti. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş transferden çekildi.

53 milyon Euro'ya transfer olmuştu

Piyasa değeri 20 milyon Euro olan Lacazette, bu sezon Arsenal formasıyla 22 maçta forma giyerken, 5 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Lyon altyapısından yetişen ve a takıma yükseldikten sonra yıldızı parlayan Fransız futbolcu 2017-2018 sezonunun başında 53 milyon Euro'ya Arsenal'a transfer olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler