Beşiktaş'ın Transfer Listesindeki Alexandre Lacazette Açıklama Yaptı

Akın Ungan
19.04.2022 - 21:11 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 21:20

Transfer haberleri | Beşiktaş'ın gündemindeki Alexandre Lacazette transfer açıklaması yaptı. Premier Lig ekibi Arsenal'den ayrılacak olan Fransız, geleceği hakkında konuştu.

Beşiktaş'ın Transfer Listesindeki Alexandre Lacazette Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon belirlenen hedefin altında kalan Beşiktaş, gol yollarındaki sorunlarını bir forvet transferi ile çözmek istiyor. Kara Kartal, Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile ayrılık aşamasındaki Alexandre Lacazette'i transfer listesine almıştı. Fransız oyuncu geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

"Lyon'u geri çevirecek halim yok"

Arsenal ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Alexandre Lacazette, Fransa'da Canal Plus'a açıklama yaptı. Yıldız oyuncu, şu ifadeleri kullandı: "Birçok kulüple görüşme halindeyim. Tekliflere açığım. Ayrıldığım günden bu yana Lyon ile olan bağlarımı hiç kesmedim. Yılda 1-2 kez sağlık ekibini görmek adına kulübe uğramaya çalışıyorum çünkü çok yakınız. Lyon benim boşta olduğumu öğrendiğinde görüşmek isteyecektir, onları geri çevirecek halim yok."

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamayalı uzun zaman oldu"

Olympique Lyon'un eski golcüsü Alexandre Lacazette, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini de sözlerine ekledi. Lacazette, "Avrupa'da oynamaya devam etmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayalı uzun zaman oldu ki bunu özlüyorum" şeklinde konuştu.

Lacazette'in bu sezonki performansı

Olympique Lyon altyapısında futbola başlayan Alexandre Lacazette, 2017 yılında 53 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Arsenal'e transfer oldu. Premier Lig takımı ile bu sezon 31 karşılaşmada görev alan Fransız yıldız, 6 kez rakip fileleri havalandırırken, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler