Los Angeles Lakers, JJ Redick ile 4 yıllık anlaşma sağladı!

21.06.2024 - 18:22 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 18:26

NBA ekiplerinden LeBron James’li Los Angeles Lakers, koçluk görevine eski basketbolcu JJ Redick’i getirdi. JJ Redick ile 4 yıllık anlaşma sağlandı.

Los Angeles Lakers, JJ Redick ile 4 yıllık anlaşma sağladı!

NBA’de bu sezon Batı Konferansı play-offlarında ilk turda önceki şampiyon Denver Nuggets’a 4-1 mağlup olarak elenen Los Angeles Lakers, baş antrenörü Darvin Ham ile yollarını ayırdı. Lakers'ın yeni koçu belli oldu.

Lakers, JJ Redick ile anlaştı

Adrian Wojnarowski’nin haberine göre Los Angeles Lakers, baş antrenörlük görevi için JJ Redick ile 4 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardı.

Haberde, JJ Redick’in etrafına tecrübeli bir antrenör kadrosu kurmak için çalışmalara başlandığı da ifade edildi.

Kariyerinde ilk kez koçluk yapacak

Kariyerinde ilk kez koç olarak görev alacak JJ Redick’in ekibine deneyimli antrenörlerin katılması, bu deneyimli antrenörlerin ise Lakers ile şampiyonluğa ulaşmış Rajon Rondo, Dallas Mavericks asistanı ve eski Lakers forveti Jared Dudley olacağı bekleniyor.

Yayıncılık kariyeri

Uzun ve başarılı bir oyunculuk kariyerini geride bıraktıktan sonra yayıncılık kariyerine başlayan JJ Redick, yaptığı yorumlar ve programlar ile medyada kendine saygı ve değer bulmuştu. Aynı zamanda şu an baş antrenör olarak görev alacağı Lakers’ın yıldız oyuncusu Lebron James ile birlikte ‘’Mind the Game’’ adlı bir basketbol programında yer alıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler