Lampard Pogba'yı eleştirdi!

07.03.2017 - 17:00 | Son Güncellenme: 07.03.2017 - 17:00

Chelsea efsanesi Frank Lampard, Manchester United'ın yeni transferi Paul Pogba'yı eleştirdi. Lampard'a göre "Dünyanın en pahalı oyuncusu" etiketini taşıyan Pogba, kendisine yapılan yatırımın karşılığını verebilmiş değil.

Manchester United, Paul Pogba'yı sezon başında 90 milyon Sterlin karşılığında renklerine kattı. Pogba böylece, Gareth Bale'i geride bırakarak futbol tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını aldı. Ancak Fransız yıldız, henüz beklentileri karşılayabilmiş değil.

Pogba'yı eleştirenler kervanına Chelsea efsanesi Frank Lampard da katıldı. Pogba'nın sıradışı bir oyuncu olduğunu kabul eden Lampard; "O çok güçlü, sandığınızdan daha büyük ve mevkisine göre çok hızlı bir oyuncu. Ancak üzerinizde 90 milyon Sterlinlik bir fiyat etiketi olduğunda herkes sizden daha fazlasını bekliyor. Hala Pogba'nın ideal pozisyonunun neresi olduğunu çözebilmiş değilim. Bir ön libero mu; yoksa 10 numara mı? Ya da komple bir orta saha oyuncusu mu? Pogba'da tüm bu özellikler var. Ancak hiçbirini tam olarak sahaya yansıtamıyor. Umarım Pogba, United için 90 milyon Sterlinlik bir soruna dönüşmez" dedi.

Fransız oyuncunun üzerindeki büyük baskıyla başa çıkmayı başarıp başaramayacağının, kariyerinin geleceğini de belirleyeceğini vurgulayan Lampard; "90 milyon Sterlini Messi, Suarez, Ronaldo gibi oyuncular için ödersiniz. Bu oyuncular her sezon 40-50 gol atıyor ve size tek başına maç kazandırıyor. Pogba'nın bunu başarabileceğinden emin değilim. Ona biraz daha zaman tanımalı ve bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

(NTVspor)

Senin için hazırladığımız haberler