Lana Rhoades: "NBA Oyuncularının İyi İnsanlar Olduğunu Düşünmüştüm"

İsa Kethüda
04.09.2022 - 11:22 | Son Güncellenme: 04.09.2022 - 12:19

NBA haberleri... Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades yaptığı paylaşım ile çocuğunun babası olan NBA oyuncusuna gönderme yaptı. İşte detaylar...

Lana Rhoades: "NBA Oyuncularının İyi İnsanlar Olduğunu Düşünmüştüm"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Amerikalı eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile 8 aylık oğlu Milo Rhoades’un gizemli NBA oyuncusu babasına göndermede bulundu.

"İyi insanlar sanırdım"

Lana Rhoades, Instagram üzerinden yaptığı videolu paylaşımda yazdıkları ile oğlunun gizemli NBA oyuncusu babasına göndermede bulundu. Videoda 8 aylık oğlu Milo ile olan eski yetişkin film yıldızı şunları yazdı: ‘’Tanrıya yemin ederim ki NBA oyuncularının iyi insanlar olduğunu düşünmüştüm. Ve bilirsiniz sonra ona hamile olduğumu söyledim. O ise bana gidip kendimi becermemi söyledi.’’ 

İşte Lana Rhoades’un o paylaşımı… 

Babasını açıklamadı 

Geçtiğimiz yıl Lana Rhoades hamilelik haberini takipçileri ile paylaştığında bebeğin babasının kim olduğu merak konusu olmuştu. Eski yetişkin film yıldızı konu hakkında sessiz kalırken geçtiğimiz aylarda bebeğin babasının Amerikalı yazar Mike Majlak olduğu iddia edilmiş Majlak ise bu söylentileri kesin bir dille yalanlamıştı. Majlak’ın dedikoduları reddetmesinin ardından ise Amerikalı Youtuber Logan Paul bir podcast sırasında Lana Rhoades’un oğlunun babasının büyük bir NBA yıldızı olduğunu söylemişti. 

Durant ve Griffin iddiaları

Lana Rhoades, Logan Paul’un iddiası sonrası Instagram’da yaptığı paylaşım ile çocuğunun babasının bir NBA oyuncusu olduğunu doğruladı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de savunmaya 2 aday! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Gönderinin altında konuyu tartışan insanlar ise bu gizemli babanın Brooklyn Nets oyuncularından Kevin Durant veya Blake Griffin olabileceğini iddia ettiler. Fakat ne NBA oyuncuları ne de Lana Rhoades konu hakkında açıklama yapmadılar.

İlgini Çekebilir
Fırtına'dan yıldız oyuncu için 7 milyon Euro'luk teklif
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler