Icardi'nin Eşi Wanda Nara'nın Sağlık Durumu Nasıl Ve Hastalığı Nedir?

15.07.2023 - 08:34 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 08:56

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın transfer etmek yoğun mesai harcadığı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu nasıl? Detaylar...

Icardi'nin Eşi Wanda Nara'nın Sağlık Durumu Nasıl Ve Hastalığı Nedir?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın geçen sezon Fransız ekibi PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı ve bonservisini almak için görüşmeler yaptığı Mauro Icardi'den üzen haber geldi. Yıldız oyuncunun hem menajeri hemde eşi olan Wanda Nara, hastaneye kaldırıldı. Nara'nın hastalığının ise ciddi olduğu iddia edildi. Detaylar...

Karıs ağrısı nedeniyle hastaneye gitti

Geçtiğimiz günlerde Wanda Nara, yaşadığı şiddetli karın ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Taburcu edilen Wanda Nara'nın bir süre Arjantin'de kalarak sonuçlarını bekleyeceği ifade edilmekte.

Wanda Nara'nın hastalığı nedir?

Arjantinli ünlü gazeteci Jorge Lanata, Wanda Nara'nın hastalığı hakkında üzen bir iddiada bulundu. Lanata, yazdığı haberde herkesi edişlendirdi. Lanata, Wanda Nara'nın lösemi olduğunu iddia etti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Kulüp Doktoru konuştu! İşte sakat oyuncuların son durumu
Habere Git

''Wanda Nara'nın sağlığıyla ilgili ciddi bir sorun var''

Radio Mitre'ye açıklamalarda bulunan Lanata, "Wanda Nara'nın sağlığıyla ilgili ciddi bir sorun var. Birçok insan, hastalığını biliyor ve kimse bunu ona söylemiyor. Bir gazeteci olarak olanı biteni sizlere anlatacağım. İkisi Wanda Nara'ya çok yakın, biri hastaneye yakın üç farklı kaynakla konuştum" dedi.

''Wanda Nara lösemi''

Wanda Nara, hastalığı hakkında henüz bilgi sahibi olmadığını söyleyen Jorge Lanata, "Kimse Wanda Nara'nın lösemi olduğunu ona söylemiyor. Çarşamba gecesi şiddetli karın ağrısıyla Los Arcos'a kaldırıldı. Kan testleri çok yüksek oranda beyaz kan hücrelerine sahip olduğunu gösteriyordu ki bu da hematolojik bir hastalığa işaret ediyor. Ayrıca dalağı şişmiş durumda. Bu teşhisin neticelendirilmesi adına kemik iliği biyopsisi yapacaklar" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ghezzal'ın en beğendiği Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcu
Habere Git

Eltrece TV'de yer alan bir başka haberde ise uzmanların gazeteci Guillermo Lobo'ya durumun ciddiyetine ilişkin bir bilgilendirme yaptığına yer verildi. "Lösemi olasılıklar dahilinde var. Ancak veriler, bu hastalığın tedavi edilme şansının çok yüksek olduğunu ortaya koyacak cinsten. Buenos Aires'te bir ayakta tedavi değerlendiriliyor. Halihazırda yapılmış ve yapılmakta olan birçok tetkik var" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler