Lanet devam ediyor... Ömer Toprak da sakatlandı...

04.03.2020 - 13:39 | Son Güncellenme: 04.03.2020 - 10:50

A Milli Takım'da Cenk Tosun şoku. Milli futbolcu dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı. EURO 2020'nin olduğu bu sezonda futbolcularımızın yaşadığı ciddi sakatlıklar dikkat çekiyor.

Lanet devam ediyor... Ömer Toprak da sakatlandı...

EURO 2020 bileti alan A Milli Takımımız’a üst üste kötü haberler geliyor. Son olarak idmanda dizinden sakatlanan Cenk Tosun’un sezonu kapattığı bildirildi.

A Milli Takımımız, Fransa, İzlanda, Arnavutluk, Andorra ve Moldova’nın olduğu eleme grubunu 23 puanla ikinci sırada tamamlamış ve EURO 2020’ye katılma hakkı elde etmişti. Ancak üst üste yaşanan talihsiz sakatlıklar can sıkıyor.

Devre arasında Everton’dan ayrılıp Crystal Palace’a kiralanan Cenk Tosun’un idmanda dizinden sakatlandığı ve sezonu kapattığı bildirildi. Milli golcü EURO 2020’de forma giyemeyecek.

Lille forması giyen Yusuf Yazıcı da Monaco maçında çapraz bağlarını koparmış ve ameliyat olmuştu. 23 yaşındaki oyuncunun EURO 2020’de forma giymesi pek mümkün gözükmüyor.

Dizinden sakatlık yaşayan bir diğer isim de Merih Demiral’dı. Juventus’un Roma ile oynadığı maçta dizinden sakatlanan Merih’in de sezonu kapattığı bildirilmişti.

A Milli Takım havuzunun önemli isimlerinden Abdülkadir Ömür ve Dorukhan Toköz de sezonun ilk yarısında ciddi sakatlıklar geçirmişlerdi. Abdülkadir 29 Şubat’taki Rizespor maçıyla birlikte sahalara döndü. Dorukhan Toköz ise henüz takımla birlikte çalışmalara katılmıyor.

Ozan Kabak, Schalke 04’ün Köln’e yenildiği maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. O da 2-3 ay sahalardan uzak kalacak.

Sağ bekte Zeki Çelik’in yedeği olan Nazım Sangare, henüz Süper Lig’de sezonun ikinci yarısında forma giyemedi.

Takımın as sol beki Hasan Ali Kaldırım bu sezon iki kez sakatlık geçirdi ve sadece 10 maçta süre alabildi.

Milli takım havuzunda yer alan ve stoper rotasyonuna girme ihtimali bulunan Ömer Toprak  fibula kırığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler neticesinde Ömer'in baldırında çatlak ve ezilme tespit edildiği açıklandı. Tecrübeli ismin sahalardan çok uzun süre uzak kalması beklenmiyor.

Senin için hazırladığımız haberler