Laporta seçim için büyük oynuyor! Pep Guardiola...

11.05.2020 - 23:04 | Son Güncellenme: 11.05.2020 - 23:08

Laporta seçim için büyük oynuyor! Pep Guardiola...

İspanya La Liga Santander ekiplerinden FC Barcelona'nın eski başkanı Joan Laporta, gelecek yıl yeniden kulüp başkanlığına aday olacağını ve teknik direktör olarak Pep Guardiola'yı getirmek istediğini açıkladı.

"Guardiola'nın geri gelmesini çok isterdim"

AJANSSPOR / DIŞ HABER

İspanyol medyasında konuşan Laporta, "Guardiola'nın geri gelmesini çok isterdim, ama bu tabii ki Pep'in alması gereken bir karardır. Doğru zamanda, 2021 yılında Barcelona'nın teknik direktörü olması gerektiğini düşündüğümüz kişiyle görüşmelere başlayacağım." dedi.

"Xavi hazır olup olmadığını düşünmesi gerek"

Katalan ekibinin eski oyuncusu Xavi Hernandez'in de bir başka seçenek olduğunu belirten Laporta, "Xavi zaten bir teknik direktör, futbol için yaşıyor ve karar vermesi gereken kişi de o. 2021'de hala Xavi'nin beraber oynadıkları futbolcular takımda olacak ve eski takım arkadaşlarına liderlik etmeye hazır olup olmadığını düşünmesi gerekecek ki bu hiç kolay bir iş değil" şeklinde konuştu. 

Tek aday şu an Victor Font

Öte yandan şu anki kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu'nun başkanlık süreci 2021 yılında sona eriyor ve şu ana kadar ki tek resmi aday iş adamı Victor Font. 

Senin için hazırladığımız haberler