Joan Laporta'dan Flaş Şampiyonluk Ve Messi Sözleri!

İsa Kethüda
15.05.2023 - 11:50 | Son Güncellenme: 15.05.2023 - 12:15

İspanya Ligi'nde Espanyol'u deplasmanda mağlup edip ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Barcelona'da Başkan Joan Laporta, flaş açıklamalar yaptı.

Joan Laporta'dan Flaş Şampiyonluk Ve Messi Sözleri!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden FC Barcelona Başkanı Joan Laporta, şampiyonluk sonrası Teknik Direktörü Xavi ve Arjantinli yıldız Lionel Messi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

"Şampiyon olmak harika bir duygu"

Laporta, "Ligin bitimine 4 maç kala şampiyon olmak harika bir duygu. Takım çok iyi çalıştı ve sonunda şampiyonluğa ulaştı. Barcelona taraftarını mutlu ettiler. Oyunculara, teknik heyete ve kulüp çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"Xavi'den memnununuz"

Teknik Direktör Xavi hakkında da konuşan Laporta, "Xavi şampiyonluk için oldukça kararlıydı. Çok çalışşıyor. Kaliteli futbolcuydu, teknik direktör olarak da harika biri ve ondan çok memnunuz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan sol bek kararı!
Habere Git

"Messi için her şeyi yapacağız"

PSG ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lionel Messi ile ilgili de sözlerine devam eden Laporta, "Messi ile son zamanlarda mesajlaşıyoruz. Sohbetimiz çok sıcak ve hoştu. Onu geri getirmek için her şeyi yapacağız. 

"İyi bir ilişkimiz var"

Dünya Kupası için tebrik ettim. Uzun yıllardır onu tanıyorum ve iyi bir ilişkimiz var. Gelecek yılın takımını oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

"Adil bir oyun istiyoruz"

Kemer sıkma planına uyarak kadromuzu güçlendireceğiz. Adil bir oyun istiyoruz. Ödevimizi yapıyoruz ve çok çalışıyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılık yolda! Zam talebi karşılık görmedi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler