Larin'in menajerinden ilginç talep! Çebi'den sert yanıt...

05.10.2021 - 09:29 | Son Güncellenme: 05.10.2021 - 09:32

Beşiktaş forması giyen Cyle Larin'in sözleşmesiyle ilgili anlaşmazlık sürüyor. Larin Beşiktaş'ta kalacak mı? İşte son gelişme ve detaylar...

Larin'in menajerinden ilginç talep! Çebi'den sert yanıt...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve bu sezom Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösteren Beşiktaş'ta Cyle Larin'in geleceği merak konusu oldu. Larin'in sözleşmesi uzatılacak mı? Detaylar haberde...

Beşiktaş Larin'e teklifini sundu

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş yönetimi Cyle Larin ile ilgili yeni teklifini sundu. Larin'e sunulan zamlı sözleşme futbolcu ve menajeri tarafında da ise olumlu karşılanmadı.

Henüz anlaşma yok

Yönetim, yıllık kazancı 1.6 milyon Euro olan 26 yaşındaki oyuncuya, 1 milyon 750 bin Euro'dan 3 yıl için toplam 5 milyon 250 bin Euro önerdi. Larin ise söz konusu rakamı tatmin edici bulmadı. 

Peki Larin ne istiyor? 

Golcü futbolcunun menajeri Nick Mavromaras, Beşiktaş'tan yıllık net 2.5 milyon Euro maaş artı imza parası istedi. Başkan Ahmet Nur Çebi ise imza parası konusunda tepkili. Çebi, "Beşiktaş'ın oyuncusuna sözleşmesini uzatsın diye imza parası vermem" yanıtını verdi. Taraflar arasında görüşmeler devam ediyor.

Larin'in performansı 

Kanadalı golcü geçen sezon Beşiktaş'ta 45 maçta 23 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Larin bu sezon ise 6 maçta 1 gol attı. Milli takım formasıyla da futbolcu 2022 Elemeleri'nde 8 maçta 9 gol kaydetmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler