Larin’in menajeri Nick Mavromaras'tan transfer açıklaması

Feride Kara
23.04.2022 - 00:38 | Son Güncellenme: 23.04.2022 - 00:49

Beşiktaş ile henüz anlaşma sağlayamayan Kanadalı futbolcu Cyle Larin için menajeri Nick Mavromaras transferi ve yaşananlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Larin’in menajeri Nick Mavromaras'tan transfer açıklaması

Beşiktaş'ta Cyle Larin konusunda gelişmeler devam ediyor. A Spor'un haberine göre Cyle Larin'in menajeri Nick Mavromaras açıklamalarda bulundu. 

Para ile ilgili çıkan haberler asılsız

Mavromaras "Öncelikle söylemek isterim ki Larin son günlerde bir yere konuşmadı. Sosyal medyada parayla ilgili çıkan haberlerin tamamı asılsız. Larin şu an Beşiktaş'a odaklanmış durumda ve sezonu burada tamamlayacak. Son maça kadar %100'ünü verecek. Bunu kesin olarak belirtmek isterim..

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Alex Teixeira piyangosu
Habere Git

Arayacağız dediler kimse aramadı

Larin'in Beşiktaş ile görüşmesini anlatan Mavromaras "Kulüple, İstanbul'daki Ajax maçı zamanında görüşmüştük. İyi bir görüşmeydi. Onun dışında kulüp başkanı ve yöneticiler Galatasaray maçından önce Larin ile konuştu. Takımın Avrupa futboluna dönmesi için önemli bir motivasyon olmuştu. Başkanın, Cyle'a son mesajı buydu. Daha sonrasında konrat hakkında konuşmak için arayacağını söylemişti. Kimse aramadı. Bugün geldiğimiz noktada başkanla bir iletişimimiz yok.."

Larin'in oynama süresi neden azaldı bilmiyorum

Ahmet Nur Çebi'den teklif almadıklarını belirten Nick Mavromaras "Aralık ayından beri kulüpten veya başkandan bir teklif almadık. Sözleşmeye saygı duyuyoruz. Biz yeniden görüşmeye her zaman açığız. Cyle, son gününe kadar Beşiktaş'a %100'ünü vermeye hazıır.  Larin'in oynama süresi neden azaldı açıkçası bilmiyorum. Şunu söyleyebilirim ki Larin çok iyi çalışıyor ve alınan kararlara saygı duyuyor. Hepimiz biliyoruz ki Cyle, Beşiktaş'ın hedeflerine ulaşmasında yardımcı olabilir." 

 

.

 

.

Senin için hazırladığımız haberler