Larin'in menajerine set çekildi! Beşiktaş'ın kararı...

06.10.2021 - 09:22 | Son Güncellenme: 06.10.2021 - 09:40

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cyle Larin ile ilgili kararını verdi. Larin'e zam yapılacak mı? İşte son gelişmeler...

Larin'in menajerine set çekildi! Beşiktaş'ın kararı...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş'ta forma giyen Cyle Larin'in geleceği merak konusu. Beşiktaş yönetimi, Kanadalı golcüyle ilgili kararını verdi. Detaylar haberde...

Larin'e iyileştirme yapılacak

Milliyet'in haberine göre; Vincent Aboubakar’ın menajerinin açtığı yoldan yürünmek istenmesi nedeniyle, Larin’le yürütülen görüşmelerde sorun yaşanıyor. Siyah-beyazlıların kendi aralarında yaptıkları son durum değerlendirmesinde, golcü futbolcunun yıllık garanti ücretinde küçük bir iyileştirmeye daha gidilmesi konusunda fikir birliğine vardıkları belirlendi.

Menajerine taviz yok

Önümüzdeki sezon ilk 11’de en az dört Türk futbolunun yer alacak olması nedeniyle yabancı oyuncularla yüksek kontratlar yapmaya sıcak bakmayan siyah-beyazlı yönetim, futbolcunun menajerine ise 'imza parası' konusunda taviz vermeyecek. 

"Gençlerin önünü açmamız lazım"

Beşiktaşlı yöneticiler, “Bizim bundan sonra Güven, Can, Ersin, Rıdvan, Berkay ve hatta sahalara dönünce Hasic gibi gençlerin önünü açmamız lazım. Bu takımda hiç kimse vazgeçilmez değil. Kimse Beşiktaş’tan büyük değil. Bu takımdan gidenlerin tekrar Beşiktaş’ta oynamak istediklerini biliyoruz” diyor.

Güven'e daha fazla forma şansı

Öte yandan teknik heyetin son 2 maçta attığı 3 golle alkış toplayan Güven Yalçın’a sol kanatta daha fazla şans vereceği öğrenildi.

Yalçın, dönüşümlü olarak kullanacak

Larin, Güven ve N’Koudou arasında sol kulvarda yaşanan rekabetten memnun olan Sergen Yalçın’ın üç oyuncuyu da dönüşümlü olarak değerlendireceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler