Larkin: ''Türk Milli Takımı'nın formasını taşımanın doğru karar olduğunu hissettim''

03.02.2020 - 01:21 | Son Güncellenme: 02.02.2020 - 22:25

Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Shane Larkin Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nda oynayacağını açıklamıştı. Yıldız oyuncu, Tivibuspor'a konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Shane Larkin, Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nda oynayacağını açıklamıştı. Larkin, konuyla ilgili olarak Tivibuspor'un sorularını yanıtladı. Titizlikle düşünerek böyle bir karar aldığını belirten yıldız oyuncu, şunları söyledi:

''Bu formayı taşımanın doğru karar olduğunu hissettim''

''Bu olanağa sahip olduğum için çok heyecanlıyım. Aylardır bana herkes bunu soruyordu. Benim de titizlikle düşünerek aldığım bir karar oldu. Bu ülke bana sevgi ve yaptığım işe karşı bir minnet gösterdi. Türk Milli Takımı'nın formasını taşımanın benim için doğru karar olduğunu hissettim. Her şeyi gördüm diyemem ama insanların mutlu olduklarını gördüm. Şimdi kulübüme ve milli takıma odaklanacağım.''

Shane Larkin, Türk Milli Takımı için oynayacağını şu açıklamasıyla duyurmuştu:

"Türkiye Milli Takımına katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Türk Bayrağı'nı göğsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici. Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem. Ama size tek bir şey için söz verebilirim. Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip sahip olduğum tüm enerji ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum"

Senin için hazırladığımız haberler