Trabzonspor'da Jens Larsen ve Stefano Denswil Ankaragücü Maçı Sonrası Konuştu

05.04.2023 - 00:04 | Son Güncellenme: 05.04.2023 - 00:09

Son dakika | Ziraat Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü'ne 3-1 kaybeden Trabzonspor'da Jens Larsen ve Stefano Denswil açıklama yaptı. İşte tüm detaylar.

Trabzonspor'da Jens Larsen ve Stefano Denswil Ankaragücü Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde MKE Ankaragücü'ne 3-1 kaybeden Trabzonspor kupaya veda etti. Bordo-Mavililer'de Jens Larsen ve Stefano Denswil, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Larsen: "Maalesef hayal kırıklığı yaşıyoruz"

Larsen, "Şu an yaşadığımız tek duygu hayal kırıklığı... Kupada devam edebilmek bizim için önemli bir hedefti. Ama maalesef hayal kırıklığı yaşıyoruz. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

"Hiç kimse bizden daha büyük hayal kırıklığına uğramadı"

Danimarkalı futbolcu, "Belki de hiç kimse bizden daha büyük hayal kırıklığına uğramadı. Biz ekip olarak elimizden geleni yapıp kupada devam edebilmek istiyorduk" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da yaprak dökümü... Orhan Ak istifa etti!
Habere Git

Denswil: "İlk yarı agresif ve özgüvenliydik, ikinci yarı tam tersi oldu"

Stefano Denswil ise "İlk yarı agresif başladık, özgüvenliydik. Ancak ikinci yarıda ilk yarının tam tersi oldu" değerlendirmesinde bulundu.

"Ligde yarıştan uzak kaldık, Avrupa'nın en kısa yolu kupaydı"

Sözlerine devam eden Denswil, "Öncelikle tüm taraftardan özür diliyorum. Bizim adımıza Avrupa'da var olabilmek adına en kısa yoldu. Ligde yarıştan biraz uzak kaldık. Kupayı Avrupa'ya gidilebilecek en kısa yol olarak görüyorduk. Çok üzgünüz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler