Las Vegas GP'de Max Verstappen'e Özel Tribün | Formula 1 Haberleri

Orhan Gülek
12.05.2023 - 15:14 | Son Güncellenme: 12.05.2023 - 15:23

Formula 1 Las Vegas GP'de Red Bull Fan Zone'dan bilet alan Max Verstappen taraftarları, kendilerine ayrılan özel alanda yarışı takip edecek. İşte detaylar

Las Vegas GP'de Max Verstappen'e Özel Tribün | Formula 1 Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Formula 1'de Las Vegas, 1982'den beri ilk kez bir Grand Prix'e ev sahipliği yapacak. Yarış, Nevada'da, Las Vegas Strip'i de içeren geçici bir sokak pistinde gerçekleşecek. Heyecan dolu yarış öncesi kampanyaların ardı arkası kesilmiyor.

Las Vegas GP'de özel alan

Formula 1 Las Vegas GP'de, Max Verstappen taraftarları 3270 euro değerinde satılan biletleri alarak yarışı Red Bull için özel olarak ayrılan bir alandan takip edecekler.

Padokta özel tur

Red Bull Fan Zone adı verilen bu tribüne giriş yapan taraftarlara yiyecek içecek ikram edilecek. İlk 100 bilet sahibine ise Max imzalı mini kask hediye edilecek. Ayrıca taraftarlara yarış öncesi F1 akreditasyon kartı ile padokta özel bir tur gerçekleştirecek.

İlgini Çekebilir
Brad Pitt, film çekimlerinde gerçek Formula 1 aracı kullanacak
Habere Git

Formula 1'de bir ilk! 1 milyon Dolar değerinde bilet satıldı

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Las Vegas GP için 1 milyon dolarlık bilet satıldı. Biletin sahipleri hafta sonunda diğer seyircilerin erişemeyeceği etkinliklere ulaşabilecek. Bilet sayesinde 6 şanslı kişi Las Vegas Havalimanı'na geliş ve gidişte özel şoför hizmeti alacak. İzleyiciler 4 gün boyunca en lüks odalardan birinde konaklama imkanına sahip olacak. 

Bilet sahipleri F1 aktivasyonu sahibi olarak padokun içindeki ünlü bir kulübe erişecek ve kırmızı halı ve başlangıç partisinde yer alabilecek. 

Las Vegas, F1 tarihinin "en geç saatte başlayan" yarışı olacak

Ayrıca Las Vegas, 2023 yılında gerçekleştirilecek yarışlar, Formula 1 tarihinin en geç saatte başlayan yarışı unvanını eline geçirecek. Las Vegas, Formula 1'e 2023 yılının Kasım ayında ev sahipliği yapacak ve buradan sonra takımlar Abu Dhabi'deki final yarışına gidecekler.

1985'ten beri ilk kez F1'e ev sahipliği yapacak Las Vegas GP, Türkiye saatiyle de pazar sabah 08:00'de gerçekleşecek. Hafta sonu programı da buna uygun şekilde değişecek. Heyecan dolu yarış S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler