"Latovlevici'nin yerine bir oyuncu alacağız"

07.09.2017 - 16:08 | Son Güncellenme: 07.09.2017 - 16:08

Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

"Bizde geçen senede dahil olmak üzere sahamızda iyi top oynuyoruz. Beşiktaş iyi futbolculardan kurulu bir takım. Hazırlığımızı ona göre yaptık. Kazanmak istiyoruz"

Transfer bizim açımızdan bitti
"Latovlevici şu an Galatasaray ile görüşüyor. Biz Dursun Başkan ile karşılıklı anlaşma sağlandı. Tahmin ediyorum o da yakında biter. Bizde 550 bin euro bedel ödenecek. Igor Tudor istiyordu oyuncuyu. Geçen sezon bize çok verimli oldu. Her futbolcunun hayalinde büyük takımda oynamak vardı. Önünü kesmek istemedik. Fevkalade kaliteli ve karakterli bir isim. Kendisine başarılar diliyoruz. Bizim tarafta transfer bitti."

Latovlevici'nin yerine bir isim alacağız
"Yerine bir isim düşünüyoruz. Ona göre hazırlık yaptık. Kısa zamanda açığı tamamlamak istiyoruz"

Yerli oyuncu neden yetişmiyor onu tartışmalıyız
" Yabancı kuralı noktasında her takım 14 tane yabancı oyuncu alacak diye bir kural yok. İsterseniz 1-2 yada hiç almayabilirsiniz. Bu takımların politikasıdır. Nitekim daha zor bir maçtan sonra aldığımız galibiyet ile bu tartışmalar son buldu. Türk oyuncu yetişmemesi konusunda çalışma yapmamız lazım. Az nüfuslu ülkeler bizim üstümüze çıkabiliyorsa bunu irdelememiz gerekiyor."

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ) 

Senin için hazırladığımız haberler