Lautaro Gianetti, Galatasaray'a mı geliyor? Canlı yayında açıkladı...

30.01.2020 - 19:35 | Son Güncellenme: 30.01.2020 - 16:40

Lautaro Gianetti, Galatasaray'a mı geliyor? Canlı yayında açıkladı...

Yaşamını sürdürdüğü Arjantin’de Futbol Federasyonu Başkan Yardımcılığı yapan, Independiente Kulübü Asbaşkanlığı görevini üstlenen Noray Nakış, Radyospor'a çok özel açıklamalar yaptı. Nakış, Velez forması giyen Lautaro Gianetti’nin Galatasaray’a transfer durumu hakkında konuştu. Gianetti, Galatasaray’a transfer olacak mı? Hangi takımlar futbolcuyu transfer etmek istiyor? Detaylar haberimizde…

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Noray Nakış’ın açıklamaları şu şekilde:

Noray Nakış: ”Sivasspor, Bursaspor’a olanları unutmamalı”

Sivas’ta doğdum. Sivasspor’un başarısı beni mutlu ediyor. Anadolu takımlarının ligde böyle olması sevindirici. Bugüne ekmek, yarına açlık olmasın. Bursaspor’a olan şey herkese örnek olmalı. Şampiyonluk tattıktan sonra zor günler geçirmemek gerek. İleriyi düşünmek gerek. Mecnun Otyakmaz geleceği düşünüyordur mutlaka. Futbola yıllarımı verdim. Otyakmaz da mutlaka geleceği düşünüyordur. Bursaspor’a olanı unutmayalım diyorum.

Noray Nakış: ”Velez’in hocası ve menajeri benim oyuncumdu”

Velez’in hocası, zamanında benim oyuncumdu. Menajeri de öyle. Bunlar benim oyuncularım olduğu için çok yakından gelişmeleri de takip ediyorum. Eski sporcularımızın başarılı olması beni mutlu ediyor. Arjantin futboluna mecburen bakıyorum. Oğlum Arjantin Milli Takımı’nda sorumlu. Kendisine bilgiler veriyorum. Futbolla çok yakından ilgileniyorum. Kulüplerle de ilişkilerimiz var.

Lautaro Gianetti nasıl bir futbolcu?

Gianetti çok değerli bir futbolcu. Galatasaray’ın, o kadar stoperin içinde bu oyuncuyu seçmesi başarının başlangıcı olarak görülebilir. Çok iyi bir performans veriyor. Velez’de kaptanlık yapıyor. Kendisi Perulu. Arjantin’e gelip de takım kaptanı olmak için her bakımdan iyi olmalısın. Yalnız futbol değil. Soyunma odasını idare etmek, yönetimle iyi geçinmek, menajerle iyi olmak kolay değil. 2,5 yıl daha kontratı var. Velez Sarsfield’in böyle bir kalitedeki oyuncuyu kadroda tutması zor.

Noray Nakış: ”Lautaro Gianetti’ye Avrupa’dan teklifler var”

Avrupa takımlarından çok teklifler geliyor. Hocalarıyla da konuştum. Lautaro Gianetti için en az Haziran ayına kadar beklemek gerek. Transfer konuşmaları gerçekleşmiş olsaydı bundan 10 gün önce Velez, Galatasaray’a ‘evet’ diyebilirdi. Onun yerine oyuncu almaları lazım. Teknik direktör ve menajer bu konuya sıcak bakmayacaktır. Çünkü onun yerine alabilecek oyuncuları yok. Burada lig de başladı.

Noray Nakış: ”Galatasaray’a transferi yüzde 98,5 gerçekleşmez”

Galatasaray’a transferi nasıl gerçekleşir? Transfer için bugün anlaşırlar ama Haziran’da getirebilirler. Şu anda takıma katmaları imkansız. Yüzde 98,5 transfer Ocak ayı için gerçekleşmez. Avrupa’dan teklifler var, bunu da biliyorum. İtalya’dan teklifler var. Galatasaray menajeriyle de bildiğim kadarıyla bağlantıya geçmedi. Belki birileri tarafından Galatasaray’a önerilmiş olabilir. Transferin olur bir tarafı yok bence.

Noray Nakış: ”Kobe ile güzel anılarımız vardı”

Kobe Bryant ile görüşmüşlüğümüz var. Gelip gidiyordu. Çin Olimpiyatları’nda bir diyaloğumuz var. “Benimle bir resim çektirmezsen soyunma odasına” giremezsin demiştim. Resim çektirmiştik. İmkanı olduğu zamanlarda bizim maçlarımızı izlerdi. Büyük bir sportmendi. Kobe, sadece basketbol oynayıp para kazanmıyordu. Kazandığı parayı ihtiyaç sahiplerine iletiyordu. Bu çok güzel bir şeydi.

Senin için hazırladığımız haberler