Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lazar Markovic'in önlemez düşüşü

17.03.2022 - 10:53 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 10:56

Fenerbahçe'nin büyük yatırımlar yaptığı 2015-16 sezonunda transfer edilen Lazar Markovic'in kariyerindeki inanılmaz düşüş tekrar gündeme geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lazar Markovic'in önlemez düşüşü

Sarı-Lacivertlilerin Josef de Souza, Simon Kjaer, Ozan Tufan, Robin van Persie, Luis Nani, Fernandao, Volkan Şen gibi isimleri kadrosuna kattığı sezonda 1 yıllığına kiralanan ve kısa sürede taraftarların gönlünde iz bırakan Lazar Markovic, Sarı-Lacivertlilerden sonra birçok takım gezmesine rağmen hiçbir yerde dikiş tutturamadı. 

Lazar Markovic'in önlenemez düşüşü!

Akşam'da yer alan habere göre; Liverpool'un 2014 yılında 25 milyon euro ödeyerek Benfica'dan transfer ettiği Lazar Markovic, sürati ve çalım yeteneğiyle dikkat çekiyordu. 1 sezon sonra Fenerbahçe'ye kiralanan Lazar Markovic, yaşadığı sakatlıklarla Sarı-Lacivertlilerde düzenli forma şansı bulamamış, ardından İngiliz ekibine geri dönmüştü.

Fulham 6 ay dayanabildi

Daha sonra sırasıyla Sporting, Hull City ve Anderlecht'e kiralanan Lazar Markovic, 2018-19 sezonunun ara transfer döneminde bonservisiyle Fulham'ın yolunu tuttu. Fulham'ın 6 ay dayanabildiği 28 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu, 2019-20 sezonu başında altyapısından yetiştiği Partizan'a geri döndü.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe kalesinde devrim! Yollar ayrılıyor...
Habere Git

Ülkesinde de düzenli forma şansı bulamıyor

Ancak Lazar Markovic'te işler -3 yıldır formasını giydiği- Partizan'da da istediği gibi gitmedi. Bu sezon Sırp devinde düzenli forma şansı bulmakta zorlanan oyuncu, 27 haftası geride kalan ligde sadece 14 maça çıkabildi ve 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler