Lazio, Atalanta maçında gol sesi çıkmadı

Ali Bozkurt
23.01.2022 - 00:18 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 00:32

Lazio, Seria A 23. haftasında evinde Atalanta'yı konuk etti. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Maçın özeti ve tüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Lazio, Atalanta maçında gol sesi çıkmadı

AJANSSPOR HABER

İtalya Serie A'da Lazio ile Atalanta karşı karşıya geldi. Milli oyuncumuz Merih Demiral'ın forma giydiği karşılaşmada gol sesi çıkmadı. İki takımda birer puanla sahadan ayrıldı. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İşte detaylar...

42 puanla 4. sırada yer alan Atalanta, karşılaşmayı kazanarak lider Inter ile olan puan farkının açılmasını önlemek isityordu. 0-0 berabere kalması sonrası puanını 43 yapan Atalanta, 43 puana yükselerek 4. sırada kalmaya devam etti. İnter ile olan puan farkı ise 10'a çıktı. 

Gelecek sezon Avrupa macerasına devam etmek isteyen Lazio, 3 puan alarak üst sıralar ile olan puan farkının kapanmasını istiyordu. Evinde ağırladığı Merih Demiral'lı Atalanta'dan 1 puan alarak 36 puanla 6. sıraya yerleşti. 7. ve 8. sırada bulunan Roma ile Fiorentina'nın 35 puanı buluyor. Roma ile Fiorentina'nın ise 1'er maçı eksik.

A milli oyuncumuz Merih Demiral, karşılaşmada 90 dakika forma giydi. Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç ise karşılaşmada forma giyemedi. 

Lazio bir sonraki karşılaşmada 6 Şubatta Fiorentina deplasmanına konuk olacak. Daha sonra ise İtalya Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Milan ile karşı karşıya gelecek. Atalanta ise 6 Şubatta Cagliari'i kendi evinde konuk edecek. İtalya Kupasında çeyrek finale çıkan Atalanta, çeyrek finalde Fiorentina ile karşı karşıya gelecek. İtalya Kupası çeyrek final karşılaşmaları 9 Şubatta oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler