Lazio, Yunus Akgün için fiyatı arttırdı! İşte yeni teklif...

30.06.2019 - 18:52 | Son Güncellenme: 30.06.2019 - 21:52

Lazio, Yunus Akgün için fiyatı arttırdı! İşte yeni teklif...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray forması giyen Yunus Akgün ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Yunus Akgün, hangi takıma transfer olacak? İtalyan basını, Yunus Akgün için nasıl bir yorum yaptı? Hangi kulübün yetkilileri Yunus Akgün için İstanbul'a geldi? Detaylar haberde...

Yunus Akgün için ayrılık vakti

Sözleşmesi biten oyuncularla yollarını ayıracak olan Galatasaray, FFP kuralları gereği bu sezon da sattığı kadar oyuncu transferi gerçekleştirebilecek. Galatasaray'da bir dönem Fatih Terim'in en çok güvendiği isimlerden biri olan Yunus Akgün, takımdan ayrılıyor. 

Repubblica'da yer alan habere göre; İtalyan kulübü, Galatasaray ile ikinci kez görüşmek için İstanbul'a geldi.

 

Daha önce Yunus Akgün için 3 milyon Euro transfer bedeli belirleyen İtalyan ekibi bu fiyatı 4 milyon + 2 milyon Euro bonus teklifi sundu.

 

Öte yandan Calciomercato da Yunus Akgün ile ilgili bir yorum yaptı. Söz konusu haberde, 'Fatih Terim'in ilk kez 5 Ağustos 2018 yılında Akhisarspor'a karşı oynanan Süper Kupa finalinde görev verdiği Yunus Akgün, İtalya'ya transfer olmak için hazır' ifadelerine yer verildi. 

Ayrıca, "Daha önce Roma ve Lazio tarafından istenen fakat transferi gerçekleşmeyen Yunus Akgün, oyun tarzıyla Cengiz Ünder'i anımsatıyor. Akgün'ün İtalya başta olmak üzere Avrupa'nın birçok liginde talibi var. Parma ve Cagliari, yunus Akgün için Galatasaray'a resmi tekliflerini ilettiler. Bu iki takımın ardından Fatih Terim'in eski çalıştırdığı Fiorentina ve Verona takımları da genç oyuncunun peşinde" denildi. 

Senin için hazırladığımız haberler