Lazio’lu Immobile’den Lewandowski itirafı

22.02.2021 - 13:58 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 14:01

Son dakika haberleri… Geçtiğimiz yıl Serie A’da 36 gol atıp, Ronaldo ve Robert Lewandowski’yi geride bırakarak Altın Ayakkabı ödülüne uzanan Ciro Immobile’den Lewandowski hakkında çarpıcı açıklamalar geldi.

Lazio’lu Immobile’den Lewandowski itirafı

Lazio ve Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda kozlarını paylaşıyor. Bayern Münih’ten Robert Lewandowski ile Lazio golcüsü Ciro Immobile’nin rekabeti, futbol otoritelerinin bir numaralı gündem maddesi. 2020 Altın Ayakkabı ödülünü, rakiplerinden daha fazla gol atarak kazanan Immobile, maç öncesi Polonyalı meslektaşı hakkında itirafta bulundu. İtaylan forvet, Lewandowski’nin “gezegenin en iyi forveti” olduğunu iddia etti.“

"Dünyanın en güçlü pivot santrforu"

Maç öncesi basın toplantısına katılan Immobile, rakibi hakkında şöyle konuştu, “Onun asla tatmin olmamasını çok seviyorum. Her yıl, normal bir sezon geçirecek bile olsa kendisiyle yarışmaya devam ediyor. Tam anlamıyla forvet. Bence şu anda dünyanın en güçlü pivot forveti o. Dünyanın en iyisine karşı çok dikkatli olmalıyız. Onu Altın Ayakkabı ödülünde saf dışı bırakmak harikaydı. Lewandowski ve Ronaldo’ya meydan okumak beni çok mutlu ediyor.”

Lewandowski'nin 12 gol gerisinde

Bu yıl takımıyla 26 maça çıkıp 19 gol atan Ciro Immobile, 30 maçta 31 gol atan Lewandowski’nin 12 gol gerisinde kaldı. Serie A’da ise Ronaldo ile beraber 14’er golle 4. sırada.

Senin için hazırladığımız haberler