"Lazio'nun Vedat Muriç'i olacağım, Ibrahimovic'i değil"

15.10.2020 - 15:34 | Son Güncellenme: 15.10.2020 - 15:43

Serie A haberi.. Fenerbahçe'den Serie A ekibi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç açıklamalar yaptı. Vedat, Ibrahimovic benzetmeleri, Ciro Immobile, aldığı transfer teklifleri ve oyun stili hakkında konuştu. İşte detaylar...

"Lazio'nun Vedat Muriç'i olacağım, Ibrahimovic'i değil"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç, basının karşısına çıktı ve birçok konuda düşücnelerini aktardı.

Takımı için elinden geleni yapacağını belirten Vedat Muriç, "Türkiye'de oynamakla İtalya'da oynamak arasında farklılıklar var. Şimdi Lazio'dayım ve takımın hedeflerine ulaşması için, takımı saha içinde ve dışında desteklemek için elimden geleni yapacağım ancak baskı her zaman başarıya ulaşmama yardımcı oluyor" dedi.

Kulübü kadar büyük olmak istediğini dile getiren Kosovalı forvet, "Her maçta ve her antrenmanda elimden gelenin en iyisini yapacağım, İtalya'nın en önemli kulüplerinden birine ve geldiğimi biliyorum. Kulübüm kadar büyük olmak istiyorum" diye konuştu.

Yazın birçok takımdan teklifi aldığını ifade eden 26 yaşındaki golcü, "Yaz aylarında birçok teklif aldım ancak oyunumun Lazio ile daha iyi gidebileceğini düşünüyorum. Geçen sezon takımın birkaç maçını takip ettim" diye görüş bildirdi.

Geçen sezon Serie A'da attığı 36 golle Altın Ayakkabı kazanan takım arkadaşı Ciro Immobile'den de bahseden Vedat Muriç, "Immobile ile birlikte oynamak, bir hayalin gerçekleşmesi olacak. Futbola nasıl başladığımı hatırlıyorum ve şimdi Altın Ayakkabı kazanmış biriyle oynayacağım. Ondan çok şey öğreneceğim ve sahada daha çok gol atması için ona yardımcı olacağım" dedi.

Roma - Lazio derbisiyle ilgili de konuşan Vedat, "Herkes Roma derbisinde oynamak ister. Başka derbilerde oynadım ancak bu derbide oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadesini kullandı.

Ibrahimovic yakıştırmalarına değinen Vedat Muriç, "Kosovalı Ibrahimovic mi? Burada olmak benim için bir onur ama Lazio'nun Vedat Muriç'i olacağım, Ibrahimovic'i değil" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler