Le Guen bir puanı yorumladı: "Mucize olarak değerlendirebiliriz."

04.11.2017 - 16:18 | Son Güncellenme: 04.11.2017 - 16:18

AJANSSPOR- Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, 2-2 sona eren Kasımpaşa maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

"Geri dönmek için çok çaba gösterdik. Biraz mucize olarak değerlendirebiliriz. 85'te 2-0'dı hala. İlk yarı çok hareketli değildik. 2. yarı başka bir kafayla sahaya çıktık ve karşı tarafın başa çıkmasını zorlaştıracak işler yaparak beraberliği yakaladık."

"Denedik ve denerdik zaten. Dakikalar geçtikçe yoğunluğu artıracaktık. Riskliydi ama bunu yapmak zorundaydık. Agresifliğimiz artırdık. Özellikle rakip ceza sahasında. Bu da sonuca gitmemize yardımcı oldu."

Basın toplantısı

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, basın toplantısında ise oyuncularının ikinci yarıya daha farklı bir ruh haliyle çıktığını dile getirdi.

Zayıf bir ilk yarı geçirdiklerini ve rakiplerinin kendilerini domine ettiğini vurgulayan Le Guen, "İlk yarıda bizi hızlı ataklarla cezalandırdılar. İkinci yarıya daha iyi bir başlangıç yaptık. Maç sonunda bu geri dönüşü tamamlamamız çok önemliydi çünkü çok fazla pozisyon bulduk." diye konuştu.

Kasımpaşa eksik kaldıktan sonra 3-4-3 gibi bir sistemle oynadıklarını aktaran Le Guen, "Maçın metnine bu şekilde adapte olabilecektik. Kubilay ve Delarge'yi oyuna alarak rakibimizin üzerinde daha fazla baskı kurmak istedik. Oyuncularımın ikinci yarıya daha farklı bir ruh haliyle çıkması bize sonucu getirdi." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler