League of Legends 'da Naru rüzgarı

10.02.2018 - 17:58 | Son Güncellenme: 10.02.2018 - 17:58

HWA Gaming – Team Aurora

Günün üçüncü karşılaşmasında karşı karşıya gelen bu iki ekip arasında mücadele çok hızlı başladı. Oyunun ilk üç dakikasında üç ölüm birden çıkartan karşılaşmada dördüncü dakika da HWA tarafından Trix daha 4 seviye iken Dağ Ejder ‘ini almayı başardı.

Dakika 10 olduğunda alt koridorda iki ölüm daha çıkartmayı başaran Team Aurora farkı üçe çıkardı ve kuleyi almayı başardı.

Dakika 12 ‘de Aurora Alev Ejder ‘ini aldı. İlk yirmi dakika içerisinde Naru orta ve alt koridorlardaki liderliğiyle takımının 10k altın farkı yaratmasında büyük katkı sahibi oldu.

Orta koridordan inhibitöre kadar dayanan Team Aurora risk almadan Baron ‘a döndü. Nehirde çıkan takım savaşını da kazanan Aurora daha oyunun 21.dakikasında Baron ‘u almayı başardı.

Kritik iki ölüm alan HWA, Baron ‘un güçlendirmesini geçiştirmeyi başarsa da dakika 25 olduğunda orta inhibitörünü koruyamadı.

Orta inhibitörün kaybından sonraki beş dakika içerisinde Baron başında gerçekleşen takım savaşını 5 ‘e 3 ‘lük üstünlüğüne rağmen HWA kaybetti. Aynı esnada alt koridordan inhibitörü alan Aurora oyunu Nexus Kulelerine kadar getirdi ve maçı kazanan taraf oldu.

Alınan galibiyetle beraber 5 galibiyet ve 5 mağlubiyetle üçüncülük sırasına 1907 Fenerbahçe ve Dark Passage ile birlikte ortak olan Team Aurora ‘dan Naru maçın en değerli oyuncusu seçildi.

 

Senin için hazırladığımız haberler