League of Legends yeni sezon heyecanı başlıyor

19.01.2018 - 17:31 | Son Güncellenme: 19.01.2018 - 17:31

2018 Şampiyonluk Ligi League of Legends heyecanı başlıyor.

Lig geçen sene muhteşem seyir keyfi veren BAUSUPERMASSIVE – 1907 Fenerbahçe finaliyle saat 15.00’te başlayacak. Diğer takımların fikstürü ise şu şekilde:

Cumartesi

15.00 Royal Bandits – HWA GAMING

17.00 Galacticos – Youthcrew

18.00 Team Aurora – Dark Passage mücadeleleriyle ilk gün tamamlanacak.

League of Legends ile ilgili detaylar

Son şampiyon 1907 Fenerbahçe yeni mevsime iki değişiklikle giriyor. Takımın kurulduğu günden bu yana kadroda bulunan Japone’nin yerini Team AURORA’dan Zergsting aldı. Move’un gidişinin ardından ormancı pozisyonunaysa son olarak NA LCS’in Dignitas takımında oynayan Koreli ormancı Chaser geldi.

TBF 2017 finalisti BAUSuperMassive, 5 yerli oyuncuyla geçirdiği 2017 Sezonu’nun ardından kadroyu yabancı oyuncularla güçlendirmeye karar verdi. İkonik oyuncu Naru ile yolları ayıran takım iki Koreli oyuncuyla anlaştı. Orta koridora Team Vitality’den GBM’i alan ekip, destek rolüne Jin Air Green Wings’ten SnowFlower’ı transfer etti.

İki mevsimdir aradığını bulamayan Dark Passage radikal bir karar alarak üst koridor hariç tüm rolleri yeniledi. Orman için son olarak Misfits’te oynayan Koreli yıldız KaKAO’yu getiren DP, orta koridora çaylak Koreli Lucete’i transfer etti. Takımın alt koridorundaysa Team AURORA’dan katılan Ruvelius ve 1907 Fenerbahçe’den gelen Japone yer alacak.

Geçtiğimiz mevsim elemelerde galip gelerek lige geri dönen Galakticos şu an Koreli oyuncusu bulunmayan tek takım konumunda. Üç oyuncu değiştiren takım, ormancı - orta koridor rolleri için İsveçli oyuncular Viking ve son olarak OHM’de oynayan Backlund’u tercih etti. Takımın yeni nişancısı ise ilk kez ŞL’de oynayacak bir isim: j1mmy.

Yükselme Ligi’nde dominant bir performans gösterip 1 mevsim aranın ardından Şampiyonluk Ligi’ne yeniden merhaba diyen HWA Gaming sadece bir değişiklik yaptı. Çekirdek kadrosunu koruyan takım, Brezilya’ya transfer olan Xico’nun yerine orta koridora son olarak Dark Passage’da gördüğümüz Ninja’yı transfer etti.

Lige sansasyonel bir giriş yapan Royal Bandits yıldız oyunculardan kurulu bir kadroyla Şampiyonluk Ligi’ne heyecan getirmeyi planlıyor. Ormancı - orta koridor ikilisi olarak Ever8 Winners’tan Koreli oyuncular Cepted ve Malrang’ı alan takım, nişancı pozisyonuna DP’den HolyPhoenix’i ve destek rolüne BJK’den Dumbledoge’u kadroya kattı.

PANKY ve Wisdom’ı kadroda tutup üç oyuncusunu değiştiren Team AURORA ligin en büyük transferlerinden birini gerçekleştirerek SUP’tan Naru’yu transfer etti. Alt koridora yine Rogu’yu alarak destek pozisyonunu dolduran ekip, nişancı olarak en son Çin’in Royal Club ekibinde oynamış Koreli oyuncu Rain’i aldı.

Bu sene yeni bir isimle mücadele edecek olan YouthCREW yerli oyuncularını takımda tutarak kadroya iki yeni Koreli oyuncu ekledi. Çin’in iyi takımlarından Newbee’nin Koreli orta koridor oyuncusu CoCo’yu transfer eden YC, destek rolüne en son Longzhu Gaming’de oynayan Zzus’u alarak kadrosunu tamamladı. (lolesports.com)

Senin için hazırladığımız haberler