League of Legends’ta Akademi Ligi'nin şampiyonu belli oldu!

11.08.2020 - 20:12 | Son Güncellenme: 11.08.2020 - 20:16

Son dakika Espor haberleri... LOL Akademi Ligi'nin şampiyonu kim oldu? İşte detaylar...

League of Legends’ta Akademi Ligi'nin şampiyonu belli oldu!

Melis ÖZTEK - AJANSSPOR

Akademi Ligi 2020 Yaz Mevsiminde şampiyon belli oldu. Dark Passage’ı 3-1 mağlup eden FastPay Wildcats, Akademi Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı.

İlk iki maçı domine eden FastPay Wildcats, üçüncü maçta Dark Passage’ın ataklarına yanıt veremedi. Maximillion performansıyla takımına galibiyeti getirdi. Böylece seride durum 2-1'e geldi ve seri dördüncü maça uzadı. Serinin dördüncü ve son maçında ise FastPay Wildcats yine maçı domine etmeyi başararak aldıkları rahat galibiyet ile şampiyonluğa ulaşmış oldu.

Böylelikle FastPay Wildcats, 2019 Yaz ve 2020 Kış mevsiminden sonra üst üste 3 mevsim Akademi Ligi şampiyonluğu yaşamış oldu.

Aldıkları şampiyonluk sonrası Ajansspor’a konuşan FastPay Wildcats oyuncusu Starscreen şunları söyledi:

“3. Kez fastPay Wildcats ile Akademi Ligi'nde şampiyon olduğum için çok mutluyum, takımca uyumumuz gerçekten iyi, benim için güzel bir süreçti fakat yolculuğumuz daha bitmedi. Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi'nde şampiyonluğa ulaşıp çifte şampiyonluk yaşamak istiyoruz ve yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.”

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde FastPay Wildcats’in yarı finalde eşleşeceği rakibi 15-16 Ağustos tarihlerinde oynanacak çeyrek final karşılaşmalarında belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler