LeBron James açıkladı! En iyi futbolcular...

21.03.2020 - 10:37 | Son Güncellenme: 21.03.2020 - 10:37

NBA'de Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, koronavirüs sebebiyle liglerin ertelenmesinin ardından çoğu sporcu gibi evinde sosyal medya hesabından canlı yayınlar açıyor.

Geçtiğimiz gün Instagram üzerinden açtığı bir canlı yayında kendisine sorulan çeşitli sorulara yanıt veren LeBron James, kendisine göre en iyi futbolcuları söyledi.

"Onlar efsane"

'En iyi futbolcular sence kim?' sorusuna LeBron James, "Liverpool'daki bütün futbolcular. Liverpool'daki futbolcular ve Mbappe, Neymar, Cristiano Ronaldo... Bu oyuncuları çok seviyorum. Ve Messi. Bu oyuncular birer efsane. Zlatan ise çok çılgın bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

LeBron James aynı zamanda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un küçük hissedarlarından biri.

"O seriyi kaybetseydik..."

LeBron James ayrıca 2012'de Doğu playofflarında Boston Celtics'e kaybetselerdi Miami Heat'teki 'Büyük Üçlü'nün bozulacağını da söyledi. 35 yaşındaki süper yıldız oyuncu, "Boston serisini kaybetseydik, Pat Riley (Miami Heat kulüp sahibi) bizi ayırabilirdi. Böyle düşünüyordum. Bu aynı zamanda basketbol tarihindeki en çabuk ayrılığı olurdu." ifadelerini kullandı.

Miami Heat o sene Boston Celtics'i 3-2 geriden gelip 4-3 elemeyi başarmıştı. Daha sonrasında NBA Finalleri'nde ise Oklahoma City Thunder'ı 4-1 mağlup ederek NBA Şampiyonu olmuştu. LeBron James NBA Finalleri'nin En Değerli Oyuncusu (MVP) ödülünü kazanmıştı.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler