LeBron James Profesyonel Kariyerini Sürdüreceğini Açıkladı: "O Gün Bugün Değil"

İsa Kethüda
13.07.2023 - 11:45 | Son Güncellenme: 13.07.2023 - 11:48

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu LeBron James, profesyonel kariyerine devam edeceğini söyledi. Detaylar...

LeBron James Profesyonel Kariyerini Sürdüreceğini Açıkladı: "O Gün Bugün Değil"

Los Angeles Lakers'ın geçen sezon Batı Konferansı final serisini Denver Nuggets'a karşı 4-0 kaybetmesinin ardından basketbola devam etme konusunu detaylıca düşüneceğini belirten LeBron James, kararını verdi.

"Neler yapıp yapamadığımı önemsemiyorum"

Geçen sezon Kareem Abdul-Jabbar'ı geçerek NBA tarihinin en skorer oyuncusu konumuna gelmesi nedeniyle ESPY Ödülleri'nde "En İyi Rekor Kıran Performans" ödülünü kazanan LeBron James, kürsüde yaptığı konuşmada, "Kaç sayı daha attığımı ya da sahada neler yapıp yapamadığımı önemsemiyorum

"Şanslısınız ki o gün, bugün değil"

Benim için asıl soru şu: Bu oyunu kendimi kandırmadan oynayabilir miyim? Sahada her şeyimi veremediğim gün, işimin biteceği gündür. Şanslısınız ki o gün, bugün değil." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kartal neşteri vurdu
Habere Git

NBA'de 21. sezonunu geçirecek

Gelecek sezon NBA'de 21. sezonunu geçirecek LeBron James; Dirk Nowitzki, Kevin Garnett, Robert Parish, Kevin Willis ve Vince Carter'ın ardından bunu başaran 6. oyuncu olacak.

Aralık ayında 39 yaşına basacak olmasına rağmen ligin üst düzey oyuncuları arasındaki yerini koruyan Lakers'ın yıldızı, 2022-2023'ün normal sezonunu 28,9 sayı, 8,3 ribaunt ve 6,8 asist ortalamasıyla tamamladı.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'de bir oyuncunun sözleşmesi feshedildi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler